Ugorjuk meg együtt!

Ugorjuk meg együtt!

Elindult a nevezés az idei Kihívás Napjára.

Fotó: Magyar Szabadidősport Szövetség

 

Ugye Ön is szereti a kihívásokat, az erőfeszítést igénylő, komfortzónán kívüli tevékenységet? Ha mindez játékos formában valósul meg, garantált a siker. Ez a recept vezetett ahhoz, hogy az 1982-ben Kanadából induló Kihívás Napja hamar meghonosodjon Európában és szerte a világon. Magyarországon 1991 óta tart a vetélkedés a legsportosabb címek elnyeréséért.

A Magyar Szabadidősport Szövetség rendezésében -a kormányzati intézkedések és szabályok figyelembevételével- elindult a nevezés az idei Kihívás Napjára. A jelenlegi körülmények figyelembevételével két kategóriában lehet csatlakozni az idei eseményhez: munkahelyi csapatoknak és tanintézményeknek.

Célunk, hogy idén még inkább mozgásra hívjuk Magyarország lakosságát.

A május 26-i Kihívás Napján a munkahelyi csapatok résztvevői egyénileg bárhol, csoportosan pedig a megfelelő távolság- és az előírt szabályok betartásával sportolhatnak, míg a tanintézmények az általuk helyben szervezett programokkal mozgathatják meg az óvodásokat és a diákokat.

A idei mottónk Ugorjuk meg együtt!, így az első ugrás a munkahelyeké, akik április 28-tól egy hónapon keresztül vetélkedhetnek a Magyarország Legsportosabb Munkahelye címért.

A következő ugrás a tanintézményeké, akik május 20-ig nevezhetnek be a vetélkedésbe. Ők az idén különleges ugrálóköteles kihívásban is részt vehetnek.

Természetesen a legjobbak ezúttal sem maradnak ajándék nélkül: sportszerutalványokkal és egyedi pólókkal díjazzuk a legsportosabbakat.

A rendezvény támogatója a Szerencsejáték Zrt.

 

Ugorjuk meg együtt!

 

További információk:

www.kihivasnapja.hu

www.facebook.com/kihivas.napja

(x)