Élőben a Budapest Parkból

Élőben a Budapest Parkból

Augusztus 12-én startol a Beat Rádió és Park közös élő rádióműsora, a Parkoló
 
Hétfőtől szombatig egy hónapon át, délután 16:00-18:00 között tedd fel a Beat - Az ütős alternatíva VIP karszalagját, fülelj a kulisszák mögé, mert elsőkézből, a kedvenc előadódtól és az őket körülvevő profi, zeneipar szereplőktől hallhatod, mi vár rád aznap este a Parkban!
 
A Budapest Park és a Beat Radio együttműködésében létrejövő Parkoló című műsor amellett, hogy a koncerthelyszínen fellépő A kategóriás hazai sztárokat hozza közelebb a hallgatókhoz, élőben enged betekintést a színfalak mögé, abban az időszakban, amikor az előadók már lázasan készülnek egyik legnagyobb szabású és legfontosabb budapesti fellépésükre.
 
“Nagyon izgatottan várjuk a Budapest Parkkal közös műsorunkat, amiről már az előkészületek során bebizonyosodott, hogy egyedülálló tartalom lesz. Komolyan gondolom, hogy ez a rádiózás és a koncertszezon legizgalmasabb fúziója!” - mondta el az együttműködésről a műsorvezető, Rédl Ádám.
 
Miközben a hallgatók az esti koncertre készülődnek, bepillantást nyerhetnek, mi zajlik éppen a háttérben: az előkészületeknek, és a színpadra lépés előtti utolsó feszült, izgalommal teli pillanatoknak is részesei lehetnek. A zenészek mellett a zeneipari háttéremberek is reflektorfénybe kerülnek, és rengeteg kulisszatitokkal készülnek. 
 
Minden adást ráadásul a Park backstage-ben kialakított stúdióban rögzítenek, az exkluzív interjúk mellett pedig a legkúlabb zenékkel és a legparkosabb hangulattal készülnek hétfőtől szombatig 16-18 óra között a Beat Radion.
 
Hallgasd augusztus 12-től itt: www.beatradio.hu