Először látogat Budapestre BEXEY

Először látogat Budapestre BEXEY

május 8// Dürer Kert

BEXEY a brit hip-hop színtér egyik leginnovatívabb feltörekvő tehetsége készen áll arra, hogy eljuttassa Blood, Magic & Diamonds című kislemezét a nagyvilághoz.
 
A fiatal rapper zenéjében erőlködés nélkül, a legnagyobb természetességgel keveri a legkülönfélébb stílusokat, május 8-án pedig élőben is megnézhetjük a Dürer Kertben a britek új reménységét.
 
BEXEY még csak 23 éves, de a nevére rákeresve máris 100 millió streamnél jár a számláló, eddig kiadott dalai közül a Hot Steppa, Go Getta és a Cutthroat Smile megjelenésük első hetében átlépték a bűvös egymilliót. Az elmúlt évben rendre telerakta az Egyesült Királyság és Európa klubjait turnéja során, játszott a Reading & Leeds fesztiválon és átutazta az óceánt, hogy a Miami székhelyű Jackboy-jal felvegyék a London to 1800 című számot. BEXEY számára ugyanúgy inspiráló Kid Cudi, a Red Hot Chili Peppers vagy az apja kedvenc zenekara, a Thin Lizzy, speciális képessége is az, hogy könnyedén vegyíti a grime-ot és a jungle-t a klasszikus rock zenével.
 
A fiatal srác Lil Peepel is közeli kapcsolatban volt, barátja halála után kiváltképp fontosnak tartja a mentális egészséget és gyakran beszél ennek fontosságáról interjúkban is. Meg a furcsa japán horrorok és videójátékok iránti rajongásáról. BEXEY 2020-ban emeli a tétet és eddig kiadott dalait év elején a Blood, Magic & Diamonds EP - vel fejeli meg, melyet élőben május 8-án mi is elcsíphetünk a Dürer Kertben.