Énekelj együtt Tarján Zsófival, Lábas Vikivel, Odettel vagy Járai Márkkal

Énekelj együtt Tarján Zsófival, Lábas Vikivel, Odettel vagy Járai Márkkal

Június 16. és 19., valamint július 6. és 10. között Velencén az ország legpoposabb gyermektáborában!

Zenei gyerektábort szerveznek június 16. és 19., valamint július 6. és 10. között Velencén, ahol a 8- 16 éves gyermekek ismert előadókkal zenélhetnek együtt. A Heureka Pop Tábor vendégei lesznek a Honeybeast, a Margaret Island, a Lóci játszik, Odett és Járai Márk is.
 
A rendhagyó zenei táborban a résztvevők énekesként, zenészként, színészként, DJ-ként, táncosként, de akár roadként is kipróbálhatják magukat. Egyéni és csoportos művészeti foglalkozásokon vehetnek részt számos hangszeren és stílusban, megismerhetik mi az a hangbeállás, hogyan készül el egy zenei produkció. A tábor minden napján egy-egy népszerű zenekar vagy előadó csatlakozik a gyerekekhez, megtanulnak egy közös dalt, amit a próba után koncertszerűen elő is adnak a helyszínen.
 
A táborlakók így együtt muzsikálhatnak a Honeybeast, a Margaret Island, a Lóci játszik tagjaival, Odettel és Járai Márkkal. Ha mindez nem lenne elég, délelőttönként egy profi színházi rendező segítségével elmerülhetnek a színjátszás rejtelmeiben, személyes és csoportos művészeti foglalkozásokon vehetnek részt, vagy akár DJ-ként is kipróbálhatják magukat.
 
Kihagyhatatlan zenei és közösségi élmény fiataloknak! A részvételnek nem feltétele a zenei
előképzettség.
 
A tábor a tervek szerint 2 turnusban kerül megrendezésre:
1. turnus: 2020. június 16-19.
2. turnus: 2020. július 6-10.
 
A bentlakásos táborra elsősorban 8-16 év közötti gyermekeket várnak.
A jelentkezés határideje: 2020. június 10. és június 30.
 
Jelentkezni a tábor weboldalán lehet: https://www.heurekapoptabor.com/