„Év végéig nincs megállás!” - Road interjú

„Év végéig nincs megállás!” - Road interjú

Molnár Mátét kérdeztük a Road háza táján aktuális és lassan már szokássá váló felfordulásról.

A múltkor, a M.A.T.T. megjelenése után, azt mondtad, még csak most kezdődik igazából minden. Közben a lemez platina lett és véget ért a lemezbemutató turné. Milyen most erre az időszakra visszatekinteni?

Tavaly novembertől, idén májusig lemezbemutattunk. Mozgalmas, izgalmas, gyönyörű időszak volt ez számunkra, amit nehéz lesz elfelejteni. Eddigi életünk legmasszívabb lemezbemutató turnéja volt ez a mostani, többnyire mindenütt teltházakkal, rengeteg régi, na meg új rajongóval, baráttal, óriás hangulattal és mindeközben még egy arany- és egy platinalemezzel. Na, és hogy a tavaszi budapesti lemezbemutatóra másfél hónappal a koncert előtt elkelt az összes jegy, azt álmunkban sem gondoltuk volna! :) Ha valaki azt kérdezné, újra élnénk-e minden egyes pillanatát, azt mondanánk, igen! Bármikor! De ha valaki azt kérdezné, akarjuk-e megint ugyanezt újra, azt mondanánk: nem! Mert hisszük, hogy lehet még ennél is izgalmasabbat, még nagyobbat csinálni. Ahogy sikerült is már néhányszor. :)

Közben azért volt idő a benzingőzös sportokra is? Milyen versenyeken jártatok mostanában?

Vicces a dolog, de mostanság inkább a versenyző barátaink jönnek el a mi koncertünkre. Az OXXO Racing Team kamionjában idén egy új versenyző, egy angol pilóta ül, a Ryan. Ő például lejött a csapatfőnökkel a FesztEger koncertünkre. Ott találkoztunk vele először. Nagyon jó arc. Megbeszéltük, hogy viszlát legközelebb a pályán, de az is lehet, hogy hamarabb lesz ő a koncertünkön ismét, mint mi a versenyén. :) Szabó Krisz barátunk is nagyban tolja! Jelenleg a Rallycross Európa-bajnoki pontversenyt vezeti. Vele azért több koncerten összefutunk, de a nyár húzós mindkettőnknek. Igyekszünk inkább közös benzingőzös programokat szervezni a lazább hétköznapokon. Nemrég például egy közös gokartozásunk volt négy kiváló, autó- és motorsportban jeleskedő versenyzővel, akik ráadásul a gyengébbik nem képviselői. Szórakoztató volt, ahogy egy férfiasabb sportban szanaszét vertek bennünket a lányok. De nem hagytuk annyiban! Hamarosan indul a visszavágó!

Indul a fesztiválszezon, Budapesten pedig csak egyszer játszotok a nyáron, annak ellenére, hogy a múltkori fővárosi buliról jó páran lemaradtak a teltház miatt. Pont ezért, jól gondolom, hogy emlékezetessé fogjátok tenni június 25-ét?

Ezúttal is rajta vagyunk a dolgon erőteljesen! Az eddigi években, a budapesti bulik során azt gondolom látvány meg élmény szempontjából elég izgalmas dolgokat sikerült színpadra vinni. Sok mindent lehet ránk mondani, de azt hogy ezen bulik kiszámíthatóak, unalmasak, vagy egysíkúak lennének azt egészen biztosan nem. :) És megnyugtatunk mindenkit, ezt a hagyományt idén is visszük tovább, azért mert mi ezt így szoktuk meg és azért is, mert ez az egyetlen, nyári, budapesti bulink!

A nyári országjárás után megpihentek majd vagy már a következő nagy dobást tervezgetitek?

Nem hiszed el, de sokszor jobban esik folyamatosan nyüzsögni, mint láblógatva a strandon heverészni. Pláne hogy telis-tele vagyunk ötletekkel, amik megvalósítás után kiabálnak. :) Persze, egy-egy hét kijut majd szeptemberben a családdal, láblógatva, heverészve, de aztán év végéig nincs megállás. És hogy az aktuális nagy ötlet még idén megvillan, vagy átcsúszik a jövő évre, azt nem tudjuk, de azt igen, hogy tessék kapaszkodni, mi továbbra is „jövünk, mint a lavina!”

FB oldal...

MaryMoss

A cikk nyomtatott változata a RCKSTR Magazinban jelent meg. A megjelenés időpontja: 2016.06.14.