Exkluzív sztárparádé a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten

Exkluzív sztárparádé a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten

A hazai zenei élet legfelkapottabb előadói lépnek színpadra 2022. október 1-jén az ingyenes, 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban. Különleges fény- és pirotechnikával kiegészülő showt ad Magyarország legnépszerűbb énekesnője, Rúzsa Magdi, fellép az MTV EMA közönségdíjasa a Follow The Flow, valamint a fiatalok elsőszámú kedvence a VALMAR is.
A Szerencsejáték Zrt. a helyszíni, saját termékeinek értékesítésből befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel, így támogatva a gyermekek felzárkózását segítő Kapaszkodó programot.
 
A 2021-ben fennállásának 30. évét ünneplő nemzeti lottótársaság két év kihagyást követően rendezte meg ismét a Szerencsejáték Zrt. ingyenes Szuperkoncertet, amelyen egyedülálló módon - a koronavírus-járvány által kiemelten sújtott hazai szórakoztatóipart is támogatva - kizárólag hazai zenészek léptek színpadra. Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és barátai koncertjét a teljesen felújított Puskás Aréna Szoborparkban összesen 70 ezren követték figyelemmel, köztük 35 ezren a helyszínen élvezték a koncerteket. 2022. október 1-jén a Puskás Aréna Szoborpark ismét kitárja kapuit a Szuperkoncert előtt. 
 
A nagyszabású eseménnyel idén a Szerencsejáték Zrt. ikonikus számsorsjátékának születésnapját is ünnepeljük. Az ország kedvenc lottójátéka, az Ötöslottó 1957-ben, vagyis 65 éve indult hódító körútjára.
 
 
Az estét a fiatalok elsőszámú kedvence, a VALMAR nyitja, akik Szikora Róberttel közös kollaborációjukkal, az „Úristen” című dalukkal örökre beírták magukat a zenelejátszók történetébe. A duó a YouTubeon 4 hónap alatt 23 milliós megtekintést generált és a streaming szolgáltatók listáin is éllovasként szerepel. A VALMAR párosát a Follow The Flow követi, a trió 18:30-kor lép színpadra. A zenei formáció 2018-ban letarolta a slágerlistákat „Nem tudja senki” című dalukkal, amely nem csak platinalemezt zsebelt be, de a hozzá készült videóklip a második valaha legnézettebb magyar videoklip lett, három év alatt több mint 66 milliós megtekintéssel. Az estét hazánk legsikeresebb női előadójának fény- és pirotechnikai elemekkel kiegészített különleges show-ja zárja. Rúzsa Magdit 2005-ben ismerhette meg a nagyközönség, közel 20 éves zenei karrierje során számtalan teltházas turnét, arany- és platinalemezt tudhat magáénak, Aprócska blues című dalát pedig Európa-szerte megismerhették, hiszen 2007-ben ő képviselhette Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon, ahol a legjobb dalszerző díját is átvehette. A kétszeres Fonogram-, továbbá Petőfi Zenei-, valamint Máté Péter-díjas énekesnő, akinek dalait 2021-ben a legtöbbet hallhattuk a rádiókban 20:00-kor lép színpadra.
 
 
A korábbiakhoz hasonlóan a látogatók a szórakozás mellett egy jó ügyet támogathatnak, hiszen a nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel, amely a Kapaszkodó gyermekfejlesztő programján keresztül összesen több mint 3000 nehéz körülmények között élő hátrányos helyzetű gyerekeknek biztosítanak a többek közt iskolán kívüli korrepetálást vagy éppen fejlesztő foglalkozást. 
 
A Szerencsejáték Zrt. társadalmi felelősségvállalásának központjában a fogyatékossággal élők állnak, ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy a Szuperkoncert élményét, hangulatát számukra is elérhetővé tegye, ezért a fogyatékossággal élők egy külön, a színpad közvetlen közelében elhelyezett, akadálymentes lelátóról élvezhetik a koncerteket. A helyszínt egy különálló, kizárólag számukra fenntartott beléptetési ponton közelíthetik meg.
 
A nemzeti lottótársaság továbbra is elkötelezett abban, hogy a Szuperkoncert ne csak a fővárosban élők számára legyen elérhető. Az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek október 1-jén a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.
 
Minden, a koncerthez kapcsolódó aktuális információról a szuperkoncert.szerencsejatek.hu weboldalán, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain tájékozódhatnak.