Ez már a 8. Made in Pécs Fesztivál!

Ez már a 8. Made in Pécs Fesztivál!

2023 első szombatján, január 7-én Pécs újra a húrokba csap! Jön a 8. Made in Pécs Fesztivál, a pécsi zene és a pécsi zenekarok legnagyobb ünnepe. Immár 8 helyszínen zajlanak a koncertek délelőtt 10 órától hajnalig: Amper Klub, Pécsi Est, Made in Pécs Café, Ti-ti-tá, Sárkány Barlang, Trafik, Nappali, Szabadkikötő.

Rekordszámú, 173 (!) koncertet láthatnak az érdeklődők ezen a kitüntetett napon. A fesztivál lebonyolítása a szokásos rendben zajlik: az összes helyszínen délelőtt 10 órakor indul a buli, a zenekarok 20 perces koncertekkel állnak a közönség elé, a koncertek között 20 perces technikai átállások lesznek, melyek közben kényelmesen át lehet érni egyik helyszínről a másikba. Idén Kőbányáról és Szlovénia fővárosából, Ljubljanából érkezik 3-3 vendégprodukció, ők színesítik a zenei kínálatot a pécsi előadók mellett, 30 perces koncertekkel. Az összes program ingyenes!
 
 
A Made in Pécs Fesztiválnak sok különlegessége van, de talán a legnagyobb az, hogy délelőtt 10 órakor kezdődik. Érdemes már reggel nekiállni a fesztiválozásnak, hiszen erős a napindító line-up, ráadásul a 10 órás sávban fellépők 30 perces koncerteket adnak:
30Y akusztik – Pécsi Est
Kacaj – Amper Klub
Dirty Dawn – Ti-ti-tá
Mehringer – Trafik
Fesztiválnyitány gyerekeknek: Villuth András – Szabadkikötő
Don Gatto – Sárkány Barlang
Percussion Project Pécs – Nappali
Rudán Joe akusztik – Made in Pécs Café
 
  
Kőbányai vendégzenekarok:
Kontraszt, Szabadkikötő, 16:20
Tiansen, Amper Klub, 17:40
FlorasFloras, Made in Pécs Café, 21:40
 
Ljubljanai vendégzenekarok: 
Dora Tomori, Trafik, 17:00
Auto, Pécsi Est, 20:20
Spiral Mind, Amper Klub, 21:20