Tökéletes kikapcsolódás a város szívében: Ezért érdemes a Pavilon Kertet választanod nyáron

Tökéletes kikapcsolódás a város szívében: Ezért érdemes a Pavilon Kertet választanod nyáron

Ez az a hely, ami minden korosztályt összehoz!

Ha azt mondjuk, hogy Városliget, szinte biztos, hogy azonnal elmosolyodsz, hiszen ez az a terület Budapesten, amit egyszerűen nem lehet nem imádni. A közvetlen közelben a Széchenyi fürdő, az imádott Állatkert és persze talán még említésre méltó a gyönyörű Hősök tere is. Így nem csoda, ha örömmel és gyermeki lelkesedéssel tekintünk a helyszínre. Ha pedig már gondolatban ott vagy, akkor hadd kalauzoljunk el egy helyre, ami talán régről ismerős lehet, most viszont egy teljesen új oldalát mutatja meg, ez pedig nem más, mint a Pavilon Kert.

„Zene a lombok alatt”
A 2020-as évet nem kis mértékben megszenvedte a zeneipar, hiszen hosszú ideig semmilyen nagyobb szabású koncert vagy közönségtalálkozó megrendezése nem volt megengedett. A problémát a Pavilon Kert rendkívül gyorsan felismerte, és a Magyar Zene Házával közösen létrehozta a „Zene a lombok alatt” koncertsorozatot, hogy ezzel is segítse a bajba jutott zenészeket. Az este megtartott koncertek nem meglepő módon hamar hihetetlenül sikeresek lettek. Itt találkozhatott a közönség többek között a Parno Graszttal, a Kerekes Banddel, vagy a Kék Nyúl és a Mongooz and the Magnet zenekarokkal, a sorozat pedig természetesen idén sem áll meg. Újult erővel, és talán még felszabadultabban ad otthont a helyszín zenekaroknak, hogy immár korlátozások nélkül élvezhessék kicsik és nagyok a koncerteket. A „Zene a lombok alatt” programsorozat a következőképpen fog alakulni a nyár hátralévő részében: 

Július 23: Jónás Vera & Závada Péter est

Július 29: Nunky Bay Starship

Augusztus 5: Jason & Mark

Augusztus 12: Barabás Lőrint SOLO SET

Augusztus 19: PQR – Pátkai Rozina

Gasztroparadicsom
A mindennapi mókuskerékből kiszakadva igen is megérdemled, hogy igazán finomakat egyél, erre pedig nem is lehetne jobb és különlegesebb helyet találni a Pavilon Kertnél, ahol szó szerint mindenki megtalálja a számára tökéletes ételeket. Odavagy a street foodért, de már nagyon unod a gyorséttermeket? Az év bármely szakában szívesen megeszel egy kürtöskalácsot? Fagyiőrült vagy? Esetleg a mindened az igazi kézműves, vékonytésztás pizza? Ha bármelyik kérdésre (szerintünk mindegyikre!) igennel feleltél, akkor a Pavilon Kert lesz az új kedvenc helyed! És azt említettük, hogy itt van Budapest egyik legjobb lángosozója is? 

Nyáresti pihenés 
Persze egyáltalán nem kell, hogy enni vagy koncertet nézni akarj, hiszen ha csak egy nyugodt, természetközeli helyre vágysz, ahova szívesen beülnél a családoddal vagy a barátaiddal, akkor a Pavilon Kert szintén remek választás lehet. Legyen szó gyerekről, fiatalról, idősről, a helyszín tökéletes kikapcsolódást biztosít, de ha rendezvényt, leány- vagy legénybúcsút, esetleg évfordulós partit tartanál, akkor is jó helyen jársz! Az összképet pedig már csak egy apró, mégis jellegzetes dolog teszi nagyszerűvé: az Állatkertből kiszűrődő hangok, amelyek nélkül nem lenne teljes a városligeti összkép! És igen, ezek után teljesen érthető, ha most azonnal el akarsz indulni a Pavilon Kert irányába!

(x)

 

EZ A CIKK A BUDAPEST BEAT MAGAZINBAN JELENT MEG. OLVASS MÉG: