Fábián Juli kamaszkori rajzaival folytatódik a #savethebackstage kampány!

Fábián Juli kamaszkori rajzaival folytatódik a #savethebackstage kampány!

a kampánynak még nincs vége

Márciusig tart a #savethebackstage adománygyűjtő akció, amivel a pandémiás helyzet miatt munka nélkül maradt zene- és rendezvényipari háttéremberek számára gyűjtenek pénzt. Az elmúlt egy hónapban minden képzeletet felülmúló módon támogatták koncertre járók, zenerajongók, szakmabeliek és zenészek a kezdeményezést, amiért a szervezők nem tudnak eléggé hálásak lenni.
 
De a kampánynak még nincs vége! Az eddigi kettő mellett még két, különleges minta válik elérhetővé a savethebackstage.hu-n és a Popshop.hu kínálatatában. Hogy miért különleges? E grafikák alapjait maga Fábián Juli rajzolta meg még tinédzser korában, mikor zsebpénzét pólónyomással és -árusítással egészítette ki.
Juli családjának hozzájárulásával ezeket a rajzokat idézzük meg a legújabb termékeken, így ápolva tovább Fábián Juli emlékét.
 
 
A pólók, táskák és a pulóver mától, február 17-től elérhetőek a Popshop kínálatában, és mint a kampány folyamán eddig is, ezek vásárlásával is a Fábián Juli Emlékalapítványt támogatjátok, akik hamarosan pályázatot írnak majd ki a rászoruló zene- és rendezvényipari háttérmunkások számára, mint ahogy tették ezt az első hullám alatt is.
 
A Fábián Juli Emlékalapítvány számlaszáma:
Magnet Bank Zrt. 16200151-18543755 
A közleménybe írjátok be: #savethebackstage