Felelősséget a Lélekért

Felelősséget a Lélekért

Itt a THE TRUSTED ONE friss videója!

A 2014-ben alakult budapesti modern-metál formáció, a THE TRUSTED ONE két új dallal jelentkezett be. A 4 tagú zenekar jelenleg az őszi koncert szezonban tevékenykedik aktívan, de hallhatóan számírásra is jut ideje a srácoknak.
 
 
A Téli Álom című szám, már június vége óta elérhető a legnagyobb zenemegosztó portálokon. A szövegvideó „házon-belül” készült el, a gitáros, Malakuczi Dániel keze munkáját dicséri. A dalszöveg lényegében egy álmot próbál feldolgozni, melyben többek között megjelenik a következmények elől elrejtőzésnek a motívuma. Ez a rejtett stressz, mely elől hősünk menekülni próbál. 
 
 
„Mondhatni a következő szám erre ad egyfajta választ. A Felelősséget a Lélekért című dal (ahogy a címből következtetni lehet rá) a felelősségvállalásról szól. Lényegében feldolgoztunk minden olyan, számunkra fontos lépcsőfokot, amely segített azzá válnunk, akik ma vagyunk. A klipet a számhoz, hasonlóan mi magunk csináltuk (mely költségvetés tekintetében meg is látszik- nevet). Nagyon fontos volt számunkra a koncepció ennél a dalnál. Az animáció és a valós felvétel minden esetben egymásra reflektál, melyek egy konkrét és személyes történetet dolgoznak fel. Például a halogatás motívumával indul a dal. Mindenki tudja, hogy néha mennyire könnyű nem felvenni a telefont, vagy akár nem bemenni a zh-ra. Ugyanakkor megjelenik a dalban, hogy milyen nehéz megtalálni magunknak a megfelelő utat, legyen az munka, suli, vagy párkapcsolat. Utóbbi kihívásaira külön jelentek is készület. A számokba beleraktunk mindent, de legfőképpen önmagunkat.”