Frissül a Nagy Fishing-archívum

Frissül a Nagy Fishing-archívum

jönnek a 2018-as felvételek

Heti bontásban kezdi feltölteni 2018-as koncertvideóit a Fishing on Orfű fesztivál. Összesen több, mint 150 tavalyi felvétel érkezik, amellyel közel 700 tételt számlál majd a Nagy Fishing-archívum.
 
 
A fesztivál évek óta a legtöbb koncertjét képpel és hanggal rögzíti, ezekből a felvételekből mára egy egészen rendkívüli videótár állt össze. A Nagy Fishing-archívum 2008-ig visszamenőleg tartalmaz anyagokat, 2012-től színpadi bontásban is böngészhetünk a videók között.
 
2018-ban majd’ 160 koncert került rögzítésre, ráadásul már 4K Ultra HD minőségben. A felvételeket továbbra is Kálocz Tamás, a fesztivál főszervezője és Fekete Gyula (FOO Film) gondozta. Elsőként a Tasmán ördög nagyszínpad koncertjeit teszik közzé, ahol olyan zenekarok léptek fel 2018-ban, mint a Subways, az Elefánt, a Supernem, a Kistehén, az Esti Kornél, a Bagossy Brothers Company, a Csaknekedkislány, a Szabó Benedek és a Galaxisok, a rendkívüli koncertet adó Erik Sumo Band, az időközben feloszlott Akkezdet Phiai vagy a Rájátszás.
 
 
A további színpadok koncertjeit az alábbi menetrend szerint tölti fel a fesztivál:
 
    Tasmán ördög nagyszínpad ▶ február 20.
    Tiszavirág nagyszínpad ▶ február 27.
    Misina sátor ▶ március 6.
    PMFC színpad ▶ március 13.
    Fonó Borfalu ▶ március 20.
    A tűzhöz közel ▶ március 27.
    Víziszínpad + Magam adom színpad ▶ április 03.

A Fishing on Orfű fesztivált 2019. június 19-22. között szervezik meg. A bérletek 85%-a úgy kelt el, hogy a zenei programját még meg sem hirdette a fesztivál. Jegyeket a Tixa rendszerében lehet vásárolni.

Helyszín

Jegyvásárlás