Ganxsta Zolee és a Kartel - Klippremier

Ganxsta Zolee és a Kartel - Klippremier

Nálunk debütálnak a Legendák

Megjelent a Ganxta Zolee és a Kartel legújabb videója a K.O. című lemezről! A friss anyagról Big Daddy Laca mesélt nekünk: 
 
„Az előző klip, ami a „Dől a lé” című dalhoz készült, a low budget szellemében készült, így is lett kitalálva. A „Legendák”-hoz forgatott videó ennél jóval összeszedettebb, látványilag és a dal szövegét tekintve is „odadurrantós”.
 
Direkt olyan dalt választottunk, amiben Lóri B. is közreműködik, aki nemrég tért vissza az anyahajóra. Sokat gondolkodtunk egyébként azon, hogy ne ez legyen-e az album címe is – Legendák. A klipet Indián rendezte a megszokott stábjával – az ő neve garancia egy jó anyagra, mi csak a nyersanyagot, vagyis a dalt, meg magunkat adtuk hozzá. Biztos sokan felfedeznek majd pár ismerős arcot a klipben, többek között Curtist. Mindenki hozta a brigádját, szép kis csapat gyűlt össze! A klip nem sok mindenről szól, egy markáns dolgot ragadtunk ki a szövegvilágból, eköré épül az egész. A lemez teljes arculatához híven fekete – fehér – piros színek dominálnak benne. Jó sokszor át kellett öltöznünk!”
 
 
 
És akkor íme a legendás klip: