garázs punk és ausztrál költők

garázs punk és ausztrál költők

Itt a The Jet Buzz debütáló kislemeze!

Megjelent a The Jet Buzz zenekar debütáló kislemeze digitális formátumban, a Mr Eugene (b oldalon a To A Friend-del). Mindkét dal szövegét ausztrál költők, James MacAuley és Kenneth Slessor versei adják. A zenekar garázs punk-os hagzása mai modern környezetbe helyezi ezeket a verseket, azok karaktereivel és illúzióikkal. 
 
 
Mr Eugene egy baljós alak, aki egy olyan módszert dolgozott ki, hogy "lerombolja a világegyetemet, szétválasztva az okot a hatástól, hogy minden vágyunkat olyan következmények kövessék, amelyekre nem számítottunk".
A To A Friend, arról szól, hogy a barátod miért a barátod (mert például az asztal alatt lehet vele inni), és az ütős hangzás pedig arra utal, hogy a dalban szereplő barátok egy punk rock koncerten vannak.
 
 
A The Jet Buzz az utóbbi években rendszeresen koncertezik Budapesten. Kezdetben többnyire a '77-es punk korszak klasszikusaval. A zenekar most saját dalainak írására összpontosít.
 
Lemezbemutató koncert 2018. október 19-én, pénteken, 20:00-kor a GólyábanAz estét nyitja a magát gasztroszörfként aposztrofáló Fit Fat, majd jön a The Jet Buzz. A koncertek után DJ Selector Desmond Schlekker és Thelma & Louise pörget jó zenéket.