Győrben indítja az évet Peru és bandája!

Győrben indítja az évet Peru és bandája!

Február 10-én

Február 10-én Győr városába látogat Peru és bandája. A budapesti rock and roll csapat az idei évben először lép majd színpadra. Természetesen lemezbemutató buli lesz!
 
 
A tavalyi esztendő egy kisebb nagylemezt és egy videoklipet hozott Peru rajongói számára. Az alkotás címe Boogie lett és valóban kis-nagylemez hiszen hat plusz egy dal található a digitálisan megjelent korongon. A videóklip pedig a Kergefaló című dalból született. Ezt a nótát a mai napig játssza a ROCK FM, de aki a Boogiet szeretné meghallgatni az is nyugodtan kérheti a rádiótól.
 
 
„Nagyon örülök, hogy Győr városa vendégül lát minket. Nem egyedül lépünk fel. Egy helyi rock and roll csapat, az Elysium lesz a társunk a buliban, ami a TotheRock nevű helyen lesz. Győr mindig is kedves lesz a szívemnek a RedHearttal óriási bulikat nyomtunk itt le.” – nyilatkozta Peru.
 
Az énekes azt is elárulta, hogy az idei első fővárosi koncert március 31-én lesz a Dürer Kertben. És ami fontos infó még Peruékkal kapcsolatosan, hogy készülnek az új dalok. Az idei esztendőben egy kislemez egészen biztosan meg fog jelenni, amire három dalt terveznek!