Ha jól érzi magát az ember, annyira gyorsan telik az idő

Ha jól érzi magát az ember, annyira gyorsan telik az idő

SuperStereo feat. Dé dalpremier!

Bár a nyár tényleg mindig gyorsan elröppen, ha jól használjuk ki, örökké emlékezetes marad – ezzel ugye mindenki egyetért? A nagy sikerű SuperStereo feat. formáció most slágergyanús újdonsága pont erről szól.
 
 „Bent a neved” című slágerükkel üstökösként robbant be a duó a köztudatba, a videóklipet már több mint 20 millióan látták a YouTubeon. Most pedig egy könnyed, vidám trackkel lepi meg a közönséget, a szerzemény üzenetét pedig minden nyárimádó szeretni fogja.
 
„Ha jól érzi magát az ember, annyira gyorsan telik az idő, hogy szinte csak másodperceknek tűnnek az órák. Ez nyáron hatványozottan igaz” – mondta Darabos Dávid énekes és Laskai Viktor dj – „Szerettünk volna egy igazi, bulizós, könnyed dalt írni, és azt közvetíteni, hogy fontos minden jó pillanatot megragadni, kihasználni az élet lehetőségeit.”
 
 A két zenész neve garancia a könnyen megjegyezhető, fülbemászó dallamokra. Legutóbb a „Hűtlen" című Edda újraértelmezésükkel mentek nagyot a Youtube-on, és „Utolsó szelfi" című szakítóhimnuszuk is a közönség kedvencévé vált.