Hálószoba metál

Hálószoba metál

Megjelent az IFI (Imrefiaimre) zenekar videóklipje!

Ennyire szomorú férfiakról még nem írt dalt metálzenekar. Makranczi Zalán színész és Jászberényi Sándor haditudósító is megmutatja, mennyire gyerekesek, szomorúak, nevetségesek, dühösek és elkeseredettek tudnak lenni az IFI zenekar klipjében.
 
 
Az IFI zenekar eredetileg György Imre, a Kilián egykori frontemberének magánprojektje volt, míg végül talált hozzá megfelelő zenésztársakat, hogy idén áprilisban már együtt mutassák be a Magyar Zeneműkiadó gondozásában megjelent A nálad hatalmasabb dolgok című első lemezüket.
 
A magukat előszeretettel „hálószoba metálként” definiáló zenekarnak a Matchbox a második klipje, melyet Zsótér Indi Dániel rendezett, Petkó Gergely Ricsi és Pénzes Ádám operáltak.
 
„Ez a szám egyszerűen arról a pillanatról szól, amikor elszakad a cérna. Bárki lehet bármennyire erős, van legalább egy olyan momentum az életében, amikor legszívesebben visszamenne matchboxot tologatni. Ebből az állapotból gyűjtöttünk össze saját élmények alapján egy csokorra valót.”
 
 
Az IFI, mint project ugyan papíron évek óta létezik (György Imre – ének; Hagymási Bence – gitár/vokál; Gyurkovics Ernő – basszusgitár; Baráth Gergely – dob; Tornai Zsolt – szintetizátor), az első lemezbemutatójuk a Robotban volt idén szeptemberben telt ház előtt. A zenekar legközelebb az A38-on lesz látható február 6-án a DLRM társaságában, illetve György Imi január 25-én a Firkin vendégeként is megméretteti magát szintúgy a hajón.