Halott Pénz-nappal, Podcast fesztivállal és világsztárokkal erősít a STRAND Fesztivál

Halott Pénz-nappal, Podcast fesztivállal és világsztárokkal erősít a STRAND Fesztivál

Augusztus 18-21. között tizedszerre nyitja meg kapuit ismét Zamárdiban a STRAND Fesztivál, a MOL Nagyon Balaton egyik fő eseménye. A négynapos fesztiválon a hazai nagy kedvencek mellett ismét világsztárokra is számíthatunk, sőt, Podcast fesztivállal és egy augusztus 20-i Halott Pénz ünneppel is bővült az események sora.
 
Idén nem egyszerűen csak visszatér Zamárdiba a STRAND Fesztivál, de a szervezők a megszokott színvonalú nemzetközi kínálattal készülnek a négynapos Balaton-parti programra. A Nagystrandon lép fel Sean Paul, a Clean Bandit, Alvaro Soler, Kungs, a Parov Stelar, Tom Walker, Sam Feldt, The Stickman, és a nemrégiben bejelentett, Magyarországon letelepedett ausztrál DJ, Timmy Trumpet is. 
 
A külföldi neveken túl 50-nél is több hazai előadónak is biztos helye van már az augusztus 18-21. között megrendezett STRAND Fesztivál programjában. A két évvel ezelőtti mezőny olyan nevekkel bővült, akik már főszerepet kaptak a programban, ilyen Azahriah, vagy éppen a Carson Coma. Az utóbbi előadók a STRAND közkedvelt helyszínén, a Tábortűznél is fellépnek Járai Márk vendéglátásával, Lovasi András, Saya Noé vagy éppen Beton.Hofi társaságában ezzel is egy intim közeget alkotva, közelebb engedve a rajongókat. 
 
Ha már Járai Márk: az augusztus 20-i dátumot könyveljétek el az idén nagykorú Halott Pénz Fesztiváljának! A Nemzeti Ünnepen elhangzó, 18 koncertből álló line-upot ugyanis a zenekar tagjai személyesen állították össze barátaikkal, az ünnepnapot pedig egy Halott Pénz koncert zárja. Fellép többek között a Blahalouisiana, a ByeAlex és a Slepp, Dzsúdló, a hiperkarma, a Hősök, az Irie Maffia, Krúbi, a Mary Popkids, Ohnody és a Supernem is, de születésnapi parti is várja a közönséget Dedmani, Venom, Columbo, Andro, Izil és Monkeyneck vezetésével.
 
A STRAND ad helyszínt az ország I. Podcast Fesztiváljának is, ahol négy napon keresztül, élőben zajlik majd a legnagyobb sikerű hazai podcastek felvétele. Élőben beszélget majd vendégeivel többek között Lil Frakk a Sávlekötőben, a Dob+Basszus műsorvezetői az Aurevoir zenekarral, de átveszi a porondot a Trió, a Puskás-Dallos házaspár és Sajó Dávid is.
 
A koncertek mellett a Balaton legnagyobb tüzijátékával, egésznapos vízparti programokkal, számos közönségtalálkozóval és magyar sikerfilmek vetítésével vár mindenkit a STRAND Fesztivál Zamárdiban, augusztus 18-21-ig.
 
ÍRTA: Erdős Viki
FOTÓ: Rockstar Photographers