Hamarosan Budapesten is bemutatkozik a Johnny Be John!

Hamarosan Budapesten is bemutatkozik a Johnny Be John!

Március 3-án önálló fővárosi koncertet ad a Johnny Be John rock and roll együttes a Muzikumban. A tavaly megalakult magyar rock n roll zenekar tagjai semmit nem bíznak a véletlenre ugyanis neves sztárvendégek fogják emelni az est színvonalát. Szigeti Ferenc személyében egy igazi rock legendát láthatunk majd a színpadon. 
 
A Karthago gitárosa mellett a Sing-Sing basszerosa is arról fog gondoskodni, hogy Zorall legyen a buli. Lévai Hangyássy Lászlóval azonban nem ér véget a vendég névsora, ugyanis a közönséget Bella Levente nagyszerű zenekara az Audioshake fogja bemelegíteni. A budapesti Kálvin tér közelében található Muzikumban tehát komoly buli készülődik. Peruék bandája nem titkoltan szereti az AC/DC-t, de a saját dalaikat meghallva a közönség is érezni fogja, hogy itt lényegesen színesebb repertoár lesz majd hallható. A Johnny Be John szeret emléket állítani a rock klasszikusoknak, de nem tribute zenekar. 
 
“Folyamatosan készülnek az új dalok. Az első koncertünkön Dunaszerdahelyen az egyiket már be is mutattuk. A Muzikumban pedig az egyik magyar nyelvű dalunkat is színpadra fogjuk vinni. Nagyon örülünk, hogy Szigeti Ferenc elfogadta a meghívásunkat. Ráadásul az ő február 25-ei koncertjükre már nincsen jegy, úgyhogy, aki szeretné látni abban az időszakban Ferry bátyánkat nyugodtan válasszon minket. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy már többször zenélhettem vele és Szigeti Ferencnek különleges energiái vannak, úgyhogy bizton ígérhetem jól fog szórakozni majd a publikum.” - nyilatkozta JBJ frontembere, Peru. 
 
 
A budapesti koncertet követően ismét Szlovákiában láthatjuk majd a Johnny Be John zenekar tagjait, hiszen újra csatlakoznak a Rómeó Vérzik zenekarhoz. Március 9-én Érsekújváron míg 10-én Komárnóban láthatjuk a JBJ zenekart. Ez jó hír a felvidéki dirty rock n roll muzsika szerelmeseinek, hiszen tavaly decemberben a két zenekar közös koncertje hatalmas buliba torkollott.