Jön az országos ROCKSTAR Magazin!

Jön az országos ROCKSTAR Magazin!

Hamarosan érkezik Magyarország legújabb országos, zenei magazinja

Zenefüggő vagy? Szeretsz olvasni? Hajlamos vagy elveszni egy-egy képes tartalomban? Netán mindez egyben? Amennyiben igen, nagy valószínűséggel érdekelhet a hír, hogy hamarosan útnak indul országszerte a megújult Rockstar Magazin. Hogy mire számíthattok? Mindenre, ami zene! A magazin egyik fő célja, hogy a mély tartalmakkal és a vizuális elemek könnyed, rendbontó elszórásával egy letisztult kavalkádot eredményezve késztesse megállásra az olvasót.
 
 
Megfogalmazódhat a kérdés, hogy mégis miért lenne szükség 2019-ben nyomtatott magazinra, főként egy olyan behatárolt rétegű műfajban, mint a zeneipar? A mai felgyorsult világban az online platformokon történő információáradat között nehéz megtalálni a ténylegesen fontos dolgokat. A zene mindenkié, az újság pedig akkor jó, ha hangjában meghalljuk a magunkét is. Mi, a ROCKSTAR Magazin szerkesztősége úgy döntöttünk, hogy egy kicsit új, ámde konkrét irányokat véve belevágunk. Kerek 10 évnyi újságírói tapasztalat, erős hit, rendíthetetlen remény és szilárd meggyőződés alapján úgy gondoljuk, van mit elmondani színes lapokon és nyomtatott betűkön keresztül. Mi nagyon hiszünk az igényesen kivitelezett tartalomban, az informatív mondanivalóban, szórakoztató riportokban, az érdekes interjúkban, pazar címlapokban, a lapozgatás örömében, a lapok illatában, a gyűjtés hagyományában.
 
 
Nem kell már sokat várni, hamarosan te is hozzájuthatsz a megújult ROCKSTAR Magazinhoz! Kövesd figyelemmel oldalainkat, hogy képben maradj!