Szurkolj szabadon 31 napon át!

Szurkolj szabadon 31 napon át!

Július 11-étől birtokba vehető az Európa-bajnokság szurkolói zónája!

Mostanra már egész Európa focilázban ég, és ez Magyarországra különösen igaz: a június 11. és július 11. között zajló Európa-bajnokságon ugyanis végre nálunk is rendeznek meccseket! A vírushelyzet miatt persze sokkal nehezebb összehozni egy külföldi focitúrát, a magyar válogatottnak pedig annyi szurkolója van, hogy a hazai meccsekre háromszor is megtelne a Puskás Aréna, így mindenki biztosan nem fér majd be. 

 

 

Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk arról az élményről, ami a meccsnézéssel és a felhőtlen szurkolással jár! Június 11-én, az Eb első napján ugyanis megnyitja kapuit a szurkolói zóna is: egy helyszín, ahol mintegy 11 ezer ember társaságában, óriáskivetítőkön, igazi meccshangulatban izgulhatod és őrjöngheted végig a felejthetetlen pillanatokat, a belépés ráadásul ingyenes!

 

És ez még nem minden! Hogy a látogatók igazi focimeccsélményt kaphassanak, a Városligeti Műjégpályánál épülő sátrak mindennel ellátják őket, ami szem-szájnak ingere. A hatalmas kivetítők árnyékában csapra vert sörök, kényelmesen fogyasztható, laktató street foodok és sörkorcsolyák várnak – csak hogy néhányat említsünk. 

 

De a szurkolói zóna még ennél is többet kínál. A társasági meccsnézés, a gasztronómiai élmények és a hideg sör mellett még programokkal is készülnek, hogy igazán mozgalmassá tegyék az Európa-bajnokság 31 napját. A szurkolói sátrak mellett lesz e-sport sarok azoknak, akik nem csak az élő sportokat bírják. Lesz teqball és ügyességi akadálypálya azoknak, akik kedvet kaptak egy kis mozgolódáshoz. Az igazi fanatikusokat pedig tartalmas beszélgetések várják, ahol futballszakemberek és hírességek veszik át a szót. 

 

Egyszóval: nagy szükségünk volt már egy jó kis közösségi élményre! És az, hogy mindezt úgy kaphatjuk meg, hogy közben együtt szoríthatunk a magyar válogatottnak és Európa többi sztárcsapatának, egyenesen a legjobb dolog, amivel indíthatjuk a nyarat. Fogd a védettségi igazolványodat, kapj fel pár molinót vagy a nemzetiszín mezedet, és irány a szurkolói zóna!

 

A szurkolói zóna aktuális híreit a Puskás Aréna Facebook-oldalán követhetitek.

 

(x)

 

EZ A CIKK A BUDAPEST BEAT MAGAZINBAN JELENT MEG. OLVASS MÉG: