Hangfoglaló Spotify: Főszerepben a dal!

Hangfoglaló Spotify: Főszerepben a dal!

Lábas Viki válogatásában itt az augusztusi Magam adom!

Április elején Spotify fiókkal bővült a Hangfoglaló Program felületeinek portfóliója.

A kilenc tematikus lejátszási listával induló oldalon minden szempontból a magyar könnyűzene, és a dalok állnak a középpontban. A lejátszási listák tematikus sorából képileg is kilóg a Magam adom playlistje, amelynek összeállítására hónapról-hónapra újabb előadót kérünk fel. Az előző időszakok listái pedig nem vesznek el, hanem bármikor újrahallgathatók lesznek:

Április - Magam adom - Vitáris Iván (Ivan & The Parazol)

Május - Magam adom - Schoblocher Barbi (Blahalouisiana)

Június - Magam adom - Platon Karataev

Július - Magam adom - Mörk

Hallgass bele Lábas Viki, a Margaret Island énekesnőjének playlistjébe!

Miért éppen ezek a dalok kerültek rá a playlistedre? Lelkes popzene fogyasztó vagyok, mindig szeretem felfedezni az új előadókat, és a zenekarral azon versenyezni, hogy melyikünk újdonsült kedvencét fogják majd külföldön felfuttatni, ebben elég jó a szaglásom az eddigi tapasztalatok alapján!

Van-e köztük kakukktojás? Miért? Szinte az összes, mivel nagyon ritkán hallgatom meg a dalok stúdió változatát, élőzene mániás vagyok, ezért mindig az élő koncertekre keresek rá vagy az adott dalok akusztikus változataira...
 
Melyik az elmúlt időszakban megjelent hazai lemezek közül a három kedvenced és miért? 
 
The Qualitons: Echoes Calling: teljesen jogosan kapnak szerintem egyre nagyobb figyelmet, először a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató kapcsán láttam őket és abszolút nemzetközi színvonalú zenekarnak tartom őket!
 
Mörk: The Resurrection of Mörk : zseniálisan zenélnek együtt, folyamatosan komfortzónán kívül mozognak, őrültködnek. Alig várom, hogy szeptember 27-én együtt szedjük szét az 5. szülinapunk alkalmából a Budapest Parkot!
 
Blahalouisiana: Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi: apukám egyik kedvenc hazai zenekara, catchy dallamok, jó dalszövegek, nagyon szeretem a zenéjüket és a koncertjeik hangulatát, Barbi pedig zseniális énekesnő.
 
Ha az életedről most filmet forgatnánk, mi lenne a főcímzene?
James Bay-Us vagy az Oroszlánkirály főcímdala (as always :D )
 
Melyik dal lehetne a generációd himnusza? 
Skip Marley-Lions, ez a koncert végi meghajlós zenénk is.