Hangrobbanással a tavaszba - új dallal jelentkezett a Sexnuggets!

Hangrobbanással a tavaszba - új dallal jelentkezett a Sexnuggets!

A karanténidőszakot dalírással, és zenekari próbákkal túlélve új felvétellel jelentkezett a vintage hard rock / funk rock vonalon zenélő Sexnuggets. A HA N G R O B B A N Á S című dal az őszre tervezett harmadik Sexnuggets-album előfutáraként érkezett.

"A Hangrobbanással pozitív energiát szeretnénk sugározni, mivel azt gondoljuk, hogy erre van most a legnagyobb szüksége mindenkinek." - mondta Horváth Csaba énekes, aki hozzátette, az elmúlt egy év nekik sem volt könnyű, a dalírás és a próbák tartották bennük a lelket. "Mi magunk is próbáltunk a jelen helyzetből a legjobbat kihozni, ugyanezért szurkolunk minden zenész kollégánknak, a családtagjainknak és barátainknak is."
 
 
A zenekar alapítója és gitárosa elmondta: bár nagyon hiányolják a koncerteket, minden alkalmat megragadtak a tavasz folyamán, hogy zenélhessenek. 
"Az egyik legnagyobb örömünk az idei évben, hogy a  "Köszönjük, Magyarország!" nevű kezdeményezés részeként, a Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 szervezésében lehetőségünk nyílt arra, hogy a hajón adhassunk egy speciális koncertet, amit a köztévé is felvett. Ezt várhatóan pár hónap múlva lehet majd látni az M2 Petőfi tévén." - közölte Drucker Richárd, aki hozzátette: "Az új dalaink írásával, feldemózásával és stúdiófelvételeivel töltjük az időt, amiben továbbra is Pulius Tibi (Supernem) segít minket zenei producerként. Ezen felül azon dolgozunk, hogy a csapat egy igazán ütőképes megszólalással és játékkal álhasson a színpadra, hogy tényleg felejthetetlen legyen a leendő szezon a hallgatóságnak és a zenekarnak egyaránt - akármikor is kerüljön rá sor."