Hét év után új Téveszme EP

Hét év után új Téveszme EP

Február 5-én jön "A legszórakoztatóbb nyomor" öt új dallal

Az ezredforduló utáni underground egyik legerősebb közösségformáló zenekara legutóbb 2014-ben jelentkezett kiadvánnyal. Az Akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán generációs kislemezzé vált, hiszen a keserédes dalszövegek és a dallamos punk témák az ország minden pontján összekovácsolták a műfaj szerelmeseit. Nem véletlen, hogy azóta is minden évben teltházas budapesti koncertet adhatott a Téveszme akár az A38-on, akár a Dürer Kertben, azonban a zenekar rajongói is joggal kérdezték minden évben, hogy mikor érkezik meg a folytatás.
 
 
Február 5-én végre új kiadvánnyal rukkol elő a Téveszme, A legszórakoztatóbb nyomor címmel. Az EP-n öt új dal hallható majd, amik a zenekartól elvárható fanyar iróniával és lánglelkűséggel reagálnak majd az eltelt időszak társadalmi-politikai változásaira, a digitális távolságtartásra és általában arra, hogyan tudta megőrizni saját önazonosságát a zenekar az elmúlt években, miközben saját hangzása is megújulhatott.
 
Az EP premierje a Téveszme YouTube oldalán lesz, azonban a digitális boltok választékában már él az előmentés (Pre-Save) az alábbi linken: https://backl.ink/144422591