Hip Hop és punk'n'roll házasítás - Itt a Joystix és Siska Finuccsi közös dala

Hip Hop és punk'n'roll házasítás - Itt a Joystix és Siska Finuccsi közös dala

Közös dallal és videoklippel rukkolt elő a hip-hop veterán Siska Finuccsi és a punk/rock'n'rollban utazó The Joystix. A közös munkáról a következőket mondták a srácok: 
 
Szöszö: "Teljesen természetesen jött a közös dal ötlete Siskával. Egy ideje baráti kapcsolat van köztünk, kölcsönös a tisztelet a másik fél munkássága iránt, és a rengeteg dumálás szinte észrevétlenül ezzé nőtte ki magát. Külsősök számára úgy tűnhet,teljesen más oldalról  közelítjük meg a zenét, de számunkra szinte azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy mindketten ugyanazt képviseljük, ugyanazok a motivációink a  zenénket illetően. Nem titok, hogy a Joystix-ban a zenekar nagy része rajong a 90-es évek hip-hopjáért úgyhogy  számunkra  egyáltalán nem volt kérdés, hogy teljes mellszélességgel benne vagyunk a projectben!!!" 
 
Siska: "Mivel mindketten ugyanazt képviseljük a saját műfajunkban, ezért számomra sem volt  kérdés,  hogy nagyon jó ötlet lenne közösen csinálni valamit. Úgy gondoltuk, hogy jó lenne az  underground bandákat és közönségeiket kicsit közelebb hozni egymáshoz. Ennek első lépése ez  a közös dal, illetve egy közös buli amit jövő év február 11.-én fogunk tető alá hozni Budapesten a GMK -ban. A terveink szerint egyfajta underground fesztiválsorozat indító bulija  lenne ez, ahol nem feltétlenül mi lennénk a későbbiekben főszerepben, inkább ez a szellemiség, amit mi képviselünk, és kialakulna valamiféle együttműködés azok között a bandák között, akik a föld alatt dolgoznak hosszú évek óta, és mondanivalójukkal, illetve mentalitásukkal abszolút nem kompatibilisek a jelenlegi itthoni zenei élet egy fősodrával sem. "