Homokanimációs klippel indítja Jó Reménység Turnéját a Road

Homokanimációs klippel indítja Jó Reménység Turnéját a Road

Fiatal képzőművészek látványos homok- és festékanimációs videóklipet készítettek a Road zenekar A jó reménység foka című dalához.

Homok- és festékanimációs videóklip készült a Road zenekar A jó reménység foka című dalához, amely a M.A.T.T. című nagylemez egyik legnagyobb közönségkedvence. A művészi kisfilm a Quartzbox nevű társulás munkája, amelynek Cakó Dániel Medárd quartz animátor és Hidvégi Áron paint animátor a tagja. A két fiatal alkotó szabad kezet kapott a platinalemezes metálzenekartól, így a saját érzéseiket, gondolataikat fogalmazták meg a zene és a dalszöveg hatására. 
 
 
A Road őszi turnéja október elején startol és december közepéig tart. A műsor gerincét a tavaly megjelent M.A.T.T. album dalai adják, rajta A jó reménység foka című dallal, amely az új videóklip után szó szerint is a lemez zászlóshajója lett. A Road folyamatosan bővíti a turnéhelyszíneket, de az biztos, hogy Debrecen, Kisújszállás, Nyíregyháza, Ajka, Kiskunfélegyháza, Szeged, Sopron, Győr és Veszprém már számíthat a zúzásra. A fiúk több nagyvárosban extrákkal is készülnek: a vendégzenekar az AllSuckAll nevű fiatal csapat lesz, míg Debrecenben, Szegedben és Győrben a Road és a Paddy & The Rats zenekarok közösen várják majd a tombolni vágyókat. Az aktuális információkat folyamatosan frissítik a Road  Facebook-oldalán.   
 
A Jó Reménység Turné kiemelt állomása november 25-én és 26-án egy igazi Rock ’n Road hétvége lesz a budapesti Barba Negra Clubban. A fiúk pénteken egy best of- műsorral készülnek, amelyen a Road 12 éves pályafutásának legnépszerűbb dalait játsszák el a közönség szavazatai alapján. Másnap, szombaton este pedig a Jó Reménység Turné műsorát adják elő, de más színpadképpel, díszlettel és vizuális effektekkel, mint a többi városban. Az ínyenceknek és az igazi fanatikus Road-rajongóknak érdemes tehát mindkét koncertet megnézniük, mert pénteken és szombaton egészen más bulit nyom a Road. Bár a mindkét napra érvényes kombinált jegyek már elővételben elfogytak, be lehet még jutni a pénteki és a szombati koncertre is. Ugyanakkor nem árt sietni, mert a Road tavaszi, budapesti lemezbemutatójára is másfél hónappal a koncert előtt elkelt az összes belépő a Barba Negra Clubba.  Borítékolható, hogy a Rock ’n Road hétvége is hasonlóan népszerű rendezvény lesz.