Találkozzunk Paloznakon!

Találkozzunk Paloznakon!

Paloznaki Jazzpiknik, 07.29–31., Paloznak

A Balaton-part már önmagában is a lazulni vágyók egyik kedvenc célpontja Magyarországon. Hát még ha a kikapcsolódást megspékelik egy nagy adag jazz-zenével, sok-sok gasztronómiai kalanddal, isteni borokkal és egy jó céllal! És pontosan ez az, amire idén kilencedik alkalommal vállalkozik a Paloznaki Jazzpiknik.

 

 

Július 29. és 31. között újra a jazz, a funk, a soul és a piknikezés élménye lesz főszerepben a Balaton-parton. A Paloznaki Jazzpiknik ismét megtölti a varázslatosan szép Balaton-felvidék lankáit nemzetközi és hazai dallamokkal, fűben ülő piknikezőkkel és a régóta hiányolt fesztiválozás hamisítatlan, felszabadult hangulatával. És hogy mi is vár rád pontosan július utolsó hétvégéjén, ha Paloznak felé veszed az irányt? Soroljuk!

 

Jazz, jazz, egy kis funk, egy kis soul és még több jazz

Idén a Jazzpikniknek köszönhetően olyan világhírű előadók érkeznek a magyar tengerhez, mint Mario Biondi, az Al McKay’s Earth, a Wind and Fire Experience, Candy Dulfer, a Kraak&Smaak vagy éppen a De Phazz. A meggyőző nemzetközi felhozatal viszont nem jelenti azt, hogy a magyar jazzszíntér ne képviseltetné magát! Ott lesz többek között a Mörk, Saya Noé, a Swing á la Django Herrer Sára közreműködésével, a Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, illetve az Amoeba Band is.

 

Minden, mi szem-szájnak ingere

Piknikkosarak, behűtött borok, plédeken, a fűben fekve eltöltött ebédek és vacsorák: a zenei élményt Paloznakon a gasztronómia is elkíséri! A házigazda Homola Pincészet és Sáfránkert Vendéglő mellett számos street food truck felhozatalából válogathat a közönség; az italkülönlegességek között ott lesz a Legenda Sörház, a Nobilis Pálinka, a Spritz Bár vagy éppen a Caffe Cagliari. 

 

Nekem a Jazzpiknik...

Az idei fesztiválon debütál a Jazzpiknik és a Nekem a Balaton kollaborációja, ami egy limitált szériás kollekció, amiben megtalálható minden, amire a nyári szezonban szükséged lehet. A Nekem a Balaton truckja végig jelen lesz a piknik alatt, hogy a gondosan összeválogatott termékekkel és az egyedi kollekció darabjaival lássa el a közönséget. 

 

Piknikezz egy jó ügyért!

A Paloznaki Jazzpiknik eddig minden évben választott egy nemesebb célt is – a közönség szórakoztatása mellett. Az idei évben úgy döntöttek, hogy a bevételük egy részével az Együtt az Autistákért alapítványt támogatják. Közös céljuk, hogy egy biztonságos környezetbe integrálják az autizmussal élőket. A piknikezők segítségével ez a cél most még közelebb kerülhet hozzájuk! 

 

EZ A CIKK A BUDAPEST BEAT MAGAZINBAN JELENT MEG. OLVASS MÉG: