Idén ősszel Alter Bridge Budapesten!

Idén ősszel Alter Bridge Budapesten!

A rock titán ALTER BRIDGE tagjai örömmel erősítik meg a hírt, hogy idén télen egy hosszabb európai turnéra indulnak.
 
A Pawns & Kings turné 18 ország 25 városát érinti, november 1-én kezdődik Hamburgban és december 12-án zárul Londonban. A banda Magyarországot is útba ejti, 2022. november 14-én lépnek fel a Budapest Arénában!
 
A riffektől hangos Alter Bridge jelenleg keményen dolgozik hetedik stúdióalbumának felvételein, ami a nagysikerű, 2019-ben kiadott Walk The Sky lemez - amely több mint egy tucat országban vezette a slágerlistát - folytatása. A rajongók étvágyának felkeltésére a zenekar megosztja a kulisszák mögötti, stúdióban készült fotókat a közösségi oldalukon. Mivel a jelenleg még cím nélküli album az év második felében fog megjelenni, így az európai rajongók hallhatják élőben az új dalokat a világon elsőként.
 
A turnéhoz előzenekarként a Grammy-díjas rock banda, a HALESTORM is csatlakozik. A nagyra becsült pennsylvaniai energiabomba új albuma Back From The Dead címmel május 6-án jelenik meg. Az elképesztően erős fellépéseikről elhíresült Halestorm programja minden bizonnyal kihagyhatatlan csemege lesz.
 
A turnén nem más indítja majd minden este a bulit, mint a MAMMOTH WVH, amely jó pár európai  országban először lép fel, és a rengeteg dicséretet kapott debütáló albumát mutatja be. A Legjobb Rockdal Grammy-jelölését is begyűjtve Distance című kislemezükért, a banda jelenleg a Guns N Roses turnén csiszolgatja fellépéseit, így érdemes lesz korán érkezni az Arénába, hogy elkaphassuk az előadásukat. 
 
A turné állomásai:
November 1. - HAMBURG Sporthalle
November 2. - KOPPENHÁGA Falconer
November 4. - GÖTEBORG Partille Arena
November 5. - OSLO Sentrum Scene
November 7. - KATOWICE MCK
November 9. - LUXEMBOURG Rockhal
November 11. - BERLIN Columbiahalle
November 12. - PRÁGA O2 Universum
November 14. - BUDAPEST ARÉNA
November 16. - PÁRIZS Palais Des Sports
November 18. - MADRID Vistalegre
November 20. - BARCELONA Razzmataz1
November 22. - MÜNCHEN Zenith
November 23. - ZÜRICH Samsung Hall
November 25. - MILÁNÓ Mediolanum Forum
November 26. - ZÁGRÁB Dom Sportova
November  28. - BÉCS Wiener Stadthalle
November 30. - KÖLN Palladium
December 1. - AMSZTERDAM Ziggo Dome
December 5. - NOTTINGHAM Motorpoint Arena
December 6. - GLASGOW SSE Hydro Arena
December 8. - DUBLIN 3 Arena
December 9. - MANCHESTER AO Arena
December 11. - BIRMINGHAM Resorts World Arena
December 12. - LONDON O2 Arena
 
A hivatalos rajongói klub tagjai április 27-én 11 órától élhetnek eővásárlási jogukkal, míg a regisztrált Live Nation tagok április 28-án 11 órától tehetik meg ugyanezt. A teljeskörű jegyértékesítés április 29-én 11 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. VIP csomagok a www.AlterBridge.com oldalon elérhetők.
 
Az utánozhatatlan Myles Kennedy szerint: „Ezen a télen visszatérünk Európába barátainkkal, a Halestorm és a Mammoth tagjaival. Földrengető rock & rollra lehet készülni, ami este 11-ig tart majd. Ne hagyd ki!”
 
A Halestorm dinamója, Lzzy Hale hozzátette: „Minden európai rajongónknak hiányoztunk, és örömmel jelenthetjük be, hogy végre átkelünk az óceánon, hogy újra találkozhassunk! Ezúttal barátainkkal, a legendás Alter Bridge és az egyedülálló Mammoth WVH tagjaival osztozunk a színpadon. Ne akarjatok lemaradni erről a buliról Alig várom, hogy újra átélhessem az európai rock rajongók szenvedélyét!!! Találkozunk az első sorokban, és hátrébb is!”
 
 
További info: