Így vagy Úgy

Így vagy Úgy

Új klip Debrecen legfrisebb punk rock csapatától, az ATOM-tól!

Az ATOM zenekar második kisfilmjét a 2019. májusában megjelent Audiodopping lemezen található Így vagy úgy című dalukra készítették. A forgatás helyszínéül a berettyóújfalui sportpálya szolgált, a felvétel és a vágás pedig Mocsári Ádámnak és Harsányi Alexnek, a debreceni Atomic Media csapatának keze munkája. Ezzel a dallal a zenekar első nagylemezének második videóklipje született meg.
 
Az Így vagy úgy című dalunkkal már a megszületése óta terveink voltak. Úgy éreztük, a dal szövegvilága és üzenete is olyan markáns, hogy egy videóval meg kell majd támogatni. Amikor a tökéletességre való törekvés és az alkalmazkodási kényszer kíséri mindennapjainkat, akkor kell valami, ami mankóul szolgál azoknak, akik nem feltétlenül csak ebben az egy útban hisznek. Ez az üzenete az Így vagy úgynak.
 
A videóklip sztorija is erre a gondolatra épült, arra gondoltunk, hogy összehozunk egy meccset két csapat jelmezessel és egy a focilabdához képest túlméretes fitball labdával. És ahogy a klipben is látható, ez így minden lett, csak nem hagyományos foci. - Tomster, dalszerző énekes
 
Az Audiodopping nagylemez megjelenése óta már túl vannak a srácok az első koncertjeiken, legközelebb novemberben lehet őket elcsípni egy debreceni koncerten. A punk rock trió további klipeket tervez készíteni idén, illetve már elkezdték a dalszerzési munkálatokat is a következő lemezükre.