INDUL A BUDAPEST BEAT

INDUL A BUDAPEST BEAT

Április 9-től BUDAPEST BEAT néven jelenik meg a RCKSTR magazin!

Hogyan „búcsúzik” az ember – pátosz nélkül, ez fontos – attól, amit 2009 óta építget, dédelget, és az egyik legnagyobb vágya, hogy Budapesten mindenki szeresse.
Röviden összefoglalva: sehogy. Azért sehogy, mert nem múlik el.
Az persze – tőlünk legalábbis – már megszokott, hogy harmadszor nevezzük át a magazinunkat. Hála Istennek, azt csinálunk, amit akarunk.
 
 
Szóval megint itt tartunk: megint új neve lesz a magazinnak.
Hogy miért? Muszáj reagálnunk arra, ami változott nálunk, mert így tudunk emberileg is és szakmailag is előrelépni. Mindkettő fontos ugyanis, ezek kéz a kézben járnak.
2009-ben elindultunk ROCKÉLET néven. Sokan a mai napig így emlegetnek, pedig több RCKSTR Magazin jelent meg, mint ROCKÉLET. Persze ez legyen a legnagyobb baj. Szóval összefoglalva, voltunk mi már Rockélet, RCKLT, és egészen mostanáig RCKSTR. Minden törekvésünk arra tartott, hogy egyrészt szép legyen a magazinunk, másrészt szeressenek az olvasók, harmadrészt pedig szeressenek a partnereink.
Mindenki fontos, és nem kamuból mondom: mi tényleg mindenkit szeretünk! Úgy gondolom, hogy ez sikerült is, hiszen a magazint elveszik a városban (gyakorlatilag mérhetetlen, minimális remittendával dolgozunk), és a partnereink közül nagyon sokan folyamatos és/vagy visszatérő partnereink.
 
Amikor a Rockélet / RCKLT nevet 2014-ben váltotta a RCKSTR, akkor azt gondoltuk, hogy kinyílik egy olyan ajtó (tekintve, hogy nem annyira hangsúlyos már a rock szó a nevünkben), amivel Budapest – minden szempontból – legnagyobb, ingyenes magazinja lehetünk. Tévedtünk. Ha nem is nagyot, de egy kicsit mindenképp.
Pont olyan kicsit, ami mostanra (pont 5 év után) azt eredményezte, hogy már megint nevet változtatunk.
 
Április 9-től tehát BUDAPEST BEAT néven jelenik meg UGYANEZ a magazin.
 
Nyilván frissül a dizájn, és természetesen új név lesz a magazin címlapján, de minden más marad. Aki eddig szerette a magazint, ezután is fogja!
 
Legyen tehát kimondva, hogy ez az utolsó RCKSTR Magazin.
A folytatás, a BUDAPEST BEAT kapcsán pedig azt ígérjük, hogy sok mindennek foglalkozunk, ami budapesti. Legyen az zene, sport, gasztronómia, vagy a kultúra bármilyen ága. Ugyanúgy, ahogy a RCKSTR-ban eddig. Csak, most már abban bízunk, nem kell többet magyarázkodnunk, hogy “ez nem is rockmagazin”.
 
 
Szóval viszlát RCKSTR, köszi mindent!
 
 
Két dolog nagyon fontos még! Egyrészt nagyon, de tényleg(!) köszönjük mindenkinek, aki velünk volt, és bármit hozzátett, illetve bármire megtanított minket! Hálásak vagyunk érte, és igyekszünk megfelelni a jövőben is!
Üdvözlet, köszönet minden volt kollégánknak, hogy az idáig tartó út közös szakaszát közösen nyomtuk le. A jelenlegi szerkesztőségünk együtt marad, és együtt megy tovább a Budapest Beat nevű úton.
És hálásak vagyunk nagyon, de tényleg(!) minden volt, és jelenlegi üzleti partnerünknek, hogy bizalmat adott egy, több vagy sok együttműködésnek!
 
Itt pedig kolléganőnk meséli el, hogy mi lesz április elejétől a ROCKSTAR névvel, amit nem engedünk el!
 
 
Szevasztok!
 
Nyerges Tamás
alapító, főszerkesztő