Ingyenes Lazarvs streamkoncert az OMC-n!

Ingyenes Lazarvs streamkoncert az OMC-n!

December 28-án este 7-kor

Magyarország egyik legmeghatározóbb metálzenekara, a Lazarvs (ex-Apey and the Pea) először lesz az OMC élő stream-koncertsorozatának vendége december 28-án, hétfőn. A srácok egy exkluzív kisfilmmel is készülnek, ezzel nyit majd a stream, hogy igazán rá tudjon hangolódni a néző az ezt követő koncertre. 
 
Frontfotó: Bodnár Dávid
 
 
Az esemény egyben interaktív interjúként is felfogható, hiszen a nézőknek a zenélés feltehetik majd kérdéseiket a szintén élő chaten, amik közül a legjobbakra a streamet lezáró élő beszélgetés során reagálnak is a zenekar tagjai.
 
Az Open Music Channel az ország legfrissebb online koncert-helyszíne: a csatorna minden héten több alkalommal jelentkezik élő koncertekkel és DJ-szettekkel stúdióminőségű hanggal, HD képpel. A start óta eltelt fél évben már számos műfaj jeles képviselője megfordult náluk, például Jónás Vera, a Killakikitt, a Leander Oktett, The Carbonfools, a Trillion, a Fatal Error és még sokan mások. (A korábbi streameket az OMC YouTube-csatornáján vissza lehet nézni.) 
 
A stream INGYENES, csak kattints a linkre december 28-án este 7-kor és már indul is:
 
A stream közben van mód arra is, hogy anyagilag támogasd a zenekart, erről és minden másról további részletek megtalálhatóak a Facebook-eseményben.