Szexi, felszabadult, megállíthatatlan erő

Szexi, felszabadult, megállíthatatlan erő

Itt a Bad Acrobats új kislemeze!

 
Az „univerzum királynője” a szexi, felszabadult, megállíthatatlan erő metaforája. Minden dal a kislemezen változásról, fejlődésről, múltbéli állapotból való kiszakadásról szól.
 
A zenekar a következőket mondta el az új anyagról:
 
„A 4 dalos kislemez különböző fejlődési folyamatokról mesél, őszintén, filter nélkül: az önmagunk iránti szeretet és elismerés erősödéséről (Queen of the Universe), a szociális szorongás felismeréséről (Weirdo), a személyes kapcsolataink építéséről (Dirty Pool), szexuális visszaélés túléléséről (Blown).”
 
A lemez a SuperSize Recordingban készült Ligeti Gyuri produceri közreműködésével.
 
„Rengeteg meglepetést tartogatott számunkra is ez a furcsa, 2020-as év. Átestünk egy tagcserén, Leitner Mátyás lett a zenekar új gitárosa. Emellett a Hungarian Oncoming Tunes SONGLAB workshop keretén belül dolgozhattunk Mo Hausler világhírű producerrel, aki több száz, beküldött dal közül választotta ki a miénket. A zenekar a gondosan előválogatott Öröm a Zene tehetségkutató sorozat Kárpát-medencei fináléjában is szerepelt, melyet élőben közvetítettek az A38 hajóról - fantasztikus élmény volt egy szakmai zsűri előtt megjelenni és nekik előadni.”
 
 
„Reméljük 2021 több fellépési lehetőséget, koncertet tartogat számunkra, hogy megtornáztathassuk ezt a kislemezt is, amennyire csak lehet! Addig is, szeretettel ajánljuk ezt a pozitív lemezt, hogy jól záruljon az idei, nyomorúságokkal teletűzdelt év is.”
 
 A 'QUEEN OF THE UNIVERSE' elérhető kedvenc online zenehallgatási platformjaitokon december 21-től, illetve fizikai, digipack formában is rendelhető Bandcampen.