Itt a Barba Negra Track nyári programajánlója

Itt a Barba Negra Track nyári programajánlója

Szabadtéren is kiváló koncertekkel vár a Barba Negra!

Idén nyáron is kitett magáért a Barba Negra Track csapata, hiszen 2018 nyarán is számtalan hazai és külföldi banda koncertjét élvezhetjük szabadtéren. Íme a legmelegebb szezon fellépői. Elő a naptárral, és készülj fel, hosszú és izmos a lista!
 
A lehengerlően sikeres, telt házas első magyarországi koncertje után április 27-én visszatér Budapestre a XXI. századi rock and roll egyik szenzációja, a The Dead Daisies!
 
 
Április 28-án egy igazán különleges bulival érkezik Révész - Závodi kettőse, akik a „Piramis évek” mellett a Skorpió legjobb dalait is megidézik.
 
 
Április 29-én pályafutása során először látogat Magyarországra az Ugly Kid Joe. A kaliforniai rockbanda turnéja debütáló albumuk, az America's Least Wanted kiadásának 25. évfordulóját ünnepli meg: az 1992-ben megjelent lemez egy csapásra ismertté tette a csapatot és a borítón bemutató kabalafigurájukat is, majd pár év alatt dupla platinalemezzé érett.
 
 
Lemezbemutató bulival érkezik a ROAD! A srácok javában dolgoznak az új lemezen, hogy április 30-án még feljebb rakják a lécet!
 
 
2018-ban sincs megállás, május 5-én újra a Track színpadán a Magna Cum Laude. Ráadásul készülnek az új dalok is!
 
 
Hurrá, végre a szabadban áradhat a battle metal! A 2018-as „Path To Glory” turnéval jön az Ensiferum, vendégük pedig az Ex Deo lesz!
 
 
Ocho Macho 15 éves jubileumi koncert május 12-én a Barba Negra Trackben!
 
 
A januári, közel telt házas koncert után június 9-e a következő alkalom az immár hagyományos nyár eleji fővárosi koncertre: Junkies a Trackben!
 
 
Első szabadtéri koncertjét adja Magyarorszagon a a stadionrock és a súlyos riffek kiváló keverékét művelő Black Stone Cherry is. A zenekar legutóbbi nagylemeze 2016-ban jelent meg Kentucky címmel, ezt 2017-ben egy Back to Blues című EP követte. Ezen a ’60-as évek blues legendái előtt tisztelegtek feldolgozásokkal.
 
 
Az amerikai Stone Sour első magyarországi koncertjére a június 30-án megjelent Hydrograd című új album lemezbemutató körútja kapcsán érkezik majd. A Slipknot-frontember Corey Taylor másik zenekara még a ’90-es évek elején alakult, de első lemezüket csak 2002-ben jelentették meg. A cím nélküli debütáló albumot eddig további öt követte.
 
 
Vannak dolgok, amiken nem fog az idő vas foga. Ilyen a KARTHAGO együttes elpusztíthatatlan gépezete, akik június 30-án 2018 egyetlen budapesti koncertjüket adják.
 
 
Nagyjából 2017 elején reppentek fel az első pletykák egy új, titkos, a Dream Theater soraiból is ismert Mike Portnoy (dob) és Derek Sherinian (billentyű) zenei projektjéről. Végül augusztus elsején a duo nyilvánosságra hozta a részleteket és bemutatta a SONS OF APOLLO-ra keresztelt formációt. A hazai közönségnek pedig nem is kell sokat várnia, hiszen idén augusztusban a Barba Negra Track színpadán mutatkozik be a csupa sztár zenészt felmutató Sons Of Apollo - első, világ körüli turnéja során. Psychotic Symphony címmel tavaly október 20-án pedig meg is jelent az új szupergroup bemutatkozó albuma.
 
 
Igazi jubileumi nap vár mindenkire szeptember 15-én, ugyanis az Ossian tripla születésnapot ünnepel a Barba Negra Track színpadán! Paksi 60! Acélszív 30! Rubcsics/Paksi 20! Acélszív, újra dobog már,
Acélszív, soha meg nem áll.
 

Helyszín