egy korszak lezárása és egy új időszámítás kezdete

egy korszak lezárása és egy új időszámítás kezdete

Itt a Godgiven új klipje!

Aki nagyjából képben van a Godgiven tevékenykedéseivel, észrevehette, hogy némileg remete-üzemmódba kapcsoltak az utóbbi időkben. 
 
 
„Ez részben tudatos döntés volt, mivel jelenleg mindennél nagyobb prioritást kapott a lemezírás, illetve mindannyiunknak rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie az utóbbi időkben, amik jelentősen visszavetették a zenekar lendületét.”
 
„Így tehát az év elején bemutatott Self is Team után itt az ideje, hogy újabb életjelet adjunk magunkról a Strayght című nóta formájában. 
A dal is ezt a kemény időszakot dolgozza fel, és egyúttal a zenében, a szövegben is rengeteg visszautalást tartalmaz a régebbi munkásságunkra, mivel ez egy korszak lezárása, és egy új időszámítás kezdete.”
 
 
„A gyík-koncepció régi terv volt, így nagy öröm, hogy Szekeres Dávid (Catasstrophy Prod., ex-Godgiven dobos) operatőr-vágó-rendező segítségével méltó formában tudjuk prezentálni az üzenetet: mindig előre kell menni, mindig felfelé, a fény felé! Attól még lehet egyenes az út, hogy nincsen előre kitaposva...
Dávid igen profi munkát végzett, úgyhogy csakis HD beállítással érdemes nézni a művét! ;)
A zenei rész ismét a Ghostship Recordings stúdióban került felvételre, Tóth Gábor producerkedésével, akivel mostanra úgy összerázódtunk, hogy teljesen egyértelmű, hogy vele készítjük a lemezünket is!”
 
 
„Ilyenkor szokás még tervekről is beszélni, de sok újat nem tudunk mondani: jövő év elején felvesszük a nagylemezt, aminek igyekszünk kiadót találni. Egy meglehetősen egyedi, változatos anyag várható, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz figyelni! Mindeközben újra nyakunkba vesszük az országot, és jó eséllyel európát is. Úgyhogy töretlen erővel folytatjuk a saját utunkat, amihez a Strayght-nél frappánsabb felvezetést el sem tudnánk képzelni!”