Itt a Memento Mori, a Depeche Mode 15. stúdióalbuma!

Itt a Memento Mori, a Depeche Mode 15. stúdióalbuma!

Megérkezett a Depeche Mode régóta várt, "Memento Mori" (Emlékezz a halálra) címre keresztelt 15. stúdióalbuma, mely az első album azóta, hogy a Depeche Mode kéttagú zenekarrá vált Andrew "Fletch" Fletcher 2022-es tragikus halála következtében.
 
Az album producere James Ford volt, kiegészülve néhány dal esetében Marta Salongival, munkálatai pedig a Covid korai szakaszában kezdődtek meg, így sok témát inspirált az albumon ez a periódus. Az album 12 felvétele széles hangulati skálán mozog, kezdve a baljós első daltól, a paranoián és megszállottságon valamint katarzison és örömön át, az utolsó dal határozott ütemeiig, és csilliárd további érzések között.
 
Az album már meghallgatható minden digitális zenei platformon, illetve CD és Deluxe CD, valamint standard és piros színű bakelit LP-n is elérhető mától a boltokban (a boltok listája: https://linktr.ee/depechemode_hu)
 
 
 
A Depeche Mode az új dalait július 28-án élőben is bemutatja a Puskás Arénában, amiről ajánlónkat ITT éritek el!
 
Az Anton Corbijn által rendezett, A Hetedik Pecsét című filmet megidéző Ghosts Again című kislemezdalhoz készült videoklip pedig: