★ Itt a Rockstar Magazin legfrissebb száma!

★ Itt a Rockstar Magazin legfrissebb száma!

X. ÉVF. 04. SZÁM ★ 02/27 - 03.13.

Megjelent a legújabb Rockstar! Benne számtalan infó és ajánló az egy éves születésnapját ünneplő Instant-Fogasról. Riportokból nem lesz hiány: interjúvégre kaptuk Kovács Józsefet, a Legenda Sörfőzde alapítóját, aki beavatott minket a sörfőzés rejtelmeibe. Beszélgettünk a március 23-i Düreres Rockstars Not Dead 80's Glam & Classic Tribute Fesztivál egyik szervezőjével is a korszakról, fiatalokról, zenékről és a "misszióról". A Sex Action lemezbemutatóról és az Utolsó Körről Mikki the Kid mesélt nekünk, és Pribojszki Mátyás is árulkodott a közeljövő titkairól, új formációjáról és közelgő albumáról. #Kedvenc-interjúnkra pedig ezúttal Binder Gáspár (Prosectura, Stereochrist, HAW) dobos válaszolt. Persze legújabb mozi-rovatunk sem hiányozhat: mostani témánk az idei Oscar-díjátadó és a jelöltek.
 
Természetesen nem maradhatnak ki az elkövetkezendő 2 hét legérdekesebb és legizgalmasabb koncertjei, kiállításai, gasztronómiai eseményei, előadásai; valamint film-, könyv- és lemezajánlók sem. Érdemes tehát lapozgatni!
 
Keresd a legfrissebb Rockstar Magazint a 650 budapesti lelőhely egyikén vagy lapozd online a www.rockstar.hu-n: https://www.rockstar.hu/magazin/rckstr-magazin-x-evf-04-szam
 
 
RCKSTR MAGAZIN - Kéthetente megjelenő ingyenes magazin www.rockstar.hu
 
 
And we ♥ to be followed at ROCKSTAR BACKSTAGE: www.instagram.com/rockstarmagazin