Itt a Ten Big Toys pixeles csontváza

Itt a Ten Big Toys pixeles csontváza

Azért a Tánc és az Elegem van után ez a dal nem nevezhető vidámnak. 
Orsi: Mi sem vagyunk mindig vidámak. Imádunk ökörködni, de néha velünk is előfordul, hogy kicsit befelé fordulunk és mélyebb témákról szeretnénk beszélni. A dalban a démonaimról, a feldolgozatlan rossz élményeimről énekelek, amik időről-időre kísértenek, amiket hiába zárok be egy szekrénybe, attól még ott vannak. A dolgok változnak körülöttünk, viszont az a rohadt csontváz a szekrényben mindig ott lesz. 
Erika: Nekem ezzel semmi bajom, de azért örülök, hogy nem horrorklipet csináltunk hozzá.
 
Ezzel akkor az eddigi pofátlan vonalnak vége is?
Orsi: Elsőként született dalunk volt, mégsem ezzel akartunk debütálni. Az idétlenkedés és a szarkazmus fogja nagyrészt jellemezni a zenekart a jövőben, így nem szerettük volna, hogy a Csontváz adja az első benyomást rólunk. A pofátlan vonalnak egyáltalán nincs vége, sőt! Jövő év első felében szintet is lépünk beszólogatásban. Az lesz az első igazán Ten Big Toys-os nóta, amiben már Ákos és Alex is jobban kiteljesedik játékban, és szerzőként egyaránt. 
Erika: Soha nem lesz vége, csak nem mindig illik a témához. De minket szerintem az jellemez legjobban, hogy imádunk játszani, röhögni, mindenki tud csípősen szarkasztikus is lenni, meg még gondolataink is vannak a világról. Nem a pofátlanság a cél, de ez a sok minden máshogy nem tudna kijönni belőlünk. 
 
A tűéles klipek világában ez most előrelépés, vagy vissza?
Erika: Annyira zsigerből jönnek az álmok és a megoldások, néha utolsó pillanatban, hogy nincs is értelme azon gondolkodnunk, mennyire divatos vagy furcsa, amit csinálunk. Komolyan szerencsénk van, mert az összes hülyeségünket bele tudjuk komponálni a zenéinkbe és a klippekbe is. 
Orsi: Van bennünk egy ellenállás, hogy mi csak azért sem fogunk olyat csinálni, ami a megszokott, vagy amit várnak. Tisztában vagyunk vele, hogy nem egy Oscar díjas, viszont nekünk most ehhez volt kedvünk. Elmentünk Komróczky Dia fotóstúdiójába két saját kamerával, felvettünk pár mozgóképet, és otthon legyártottuk a klipet. Mi szeretjük, és nagyon mi vagyunk. Majd lesz nagyobb költségvetésű autórobbantós meg űrben játszódó megoldás is, amint lesz rá pénzünk. 
 
2022-ben pedig lemez lesz?
Erika: Koncert lesz!
Orsi: Nagylemez nem lesz egyelőre, dalonként fogunk kijönni, amikhez mindig lesz klip vagy valamilyen videó anyag. Ezen kívül 2022-ben már élőben is láthattok minket feltéve, ha a járvány nem szól közbe ismét. Mi már nagyon várjuk!
 
 
A zenekarral készül egyik korábbi interjúnkkat itt találjátok, egy másikat pedig itt.