Itt vannak az idei Kerekdomb Fesztivál első nevei

Itt vannak az idei Kerekdomb Fesztivál első nevei

Elefánt, 30Y, Parno Graszt, Follow The Flow, Ivan & The Parazol és Palya Bea és még további 13 fellépőt jelentett be a Kerekdomb Fesztivál. A fesztivál idén szeptember 15-17. között csalogatja a látogatókat Tállya varázslatos dűlői közé, ahol zenével, színházzal, irodalommal, aktív programokkal és természetesen finom borokkal és falatokkal merülhetnek el az ősz első napjaiban. 
 
A Kerekdomb Fesztivál alatt három napig minden a kultúra, a bor és felüdülés hármasáról szól Tállyán. A fesztiválon a koncertek mellett irodalmi és színházi előadások, komolyzene, borkóstolók, vezetett várostörténeti séták, e-bike túrák, bodrogi evezés és még futóverseny is várja a fesztiválozókat. Európa mérttani középpontján idén sem lesz hiány programokból és már itt is van az első fellépők névsora.
 
 
A Vincellér Színpad előtt tombolhatunk az Elefánt, a Parno Graszt, a Follow The Flow és az Ivan & The Parazol koncertjére, míg a pincészetek színpadait olyan előadók töltik majd meg zenével, mint Palya Bea, Áron András, a Dos Diavolos, a Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák, Saya Noé, Meszka, aZorka, Ripoff Raskalnikov & Nagy Szabolcs. Akusztikus koncerttel készül Csorba Lóránt, a Lóci játszik frontembere, míg Dorogi Péter DOROGI név alatt szintén egy szál gitárral érkezik.  A zene találkozásáról szól Kollár-Klemencz László Öreg Banda című zenés irodalmi estje, ahogy Lackfi János, Vecsei H. Miklós és Szirtes Edina Mókus Jóéjtpuszi! c. előadása is. Utóbbi Lackfi János közösségi oldalain megosztott verseinek - amelyből később egy kötet is született - a gyűjteménye. 
 
 
A Kerekdomb Fesztiválon a programok mellett idén is megízlelhetjük a tállyai pincészetek finom borait, a kóstoló mellé pedig különleges gasztronómiai élmények is társulnak majd. A kedvezményes bérletek és a most bejelentett programok a www.kerekdombfeszt.hu oldalon érhetők el.