Jelentkezz a Fekete Zajra!

Jelentkezz a Fekete Zajra!

underground felsőfokon

2019-ben is folytatódik a 2018-ban újraéledt Fekete Zaj Fesztivál története: augusztusban újra megszervezik az ország egyik utolsó, igazán underground zenékben utazó rendezvényét. Ráadásul az augusztus 16. és augusztus 19. közötti esemény egy jubileumot is ülhet, ugyanis 10. alkalommal költöznek majd be az alternatív zenék a a festői Sástó partjára. 4 nap alatt 4 helyszínen játszanak majd zenekarok és egyéb fellépők.
 
Ha szeretnél köztük lenni, akkor ezen az oldalon jelentkezhetsz, méghozzá 2019. március 31-ig.
 
 
Az először éppen 10 éve, 2009-ben megrendezett mátrai fesztivál idén megújult koncepcióval és arculattal tért vissza. A különleges helyszín, a felejthetetlen koncertélmények és az összetartó, erős közösség életre szóló élményekkel gazdagította a 2018-as fesztivál látogatóit. Napfény, barátok és akusztikus koncertek a tó partján, éjszaka pedig olyan zenés szeánszok, amiktől igazán földbe gyökerezik a lábunk: ilyen volt az idei Fekete Zaj Fesztivál, amin többek között Anna von Hausswolff, a Crippled Black Phoenix, a Boy Harsher, az Alcest és az Igorrr is fellépett. 
 
2019-ben a szervezők extra nappal ünneplik a 10 éves évfordulót: augusztus 16–18. között teljes gőzzel zajlik majd a fesztivál, 19-én pedig egy családiasabb hangulatú, a kisszínpad köré szervezett programok várnak ránk, ami elsősorban a Fekete Zaj legrégebbi rajongói, és a Fekete Zaj Osztálykirándulások résztvevői számára kínál egy nyugisabb napot a Sástó partján, visszaidézve a fesztivál első éveit. Erre a napra a szervezők nem bérletet, hanem mellé egy kedvezményes árú, kiegészítő napijegyet kínálnak majd.
 
2019-ben nemcsak a fesztivál helyszíne kap majd hangulatosabb dekorációt, de bővítik a vendéglátóhelyek kínálatát és a szálláslehetőségeket is: a helyszínként szolgáló Mátra kemping szomszédságában található ifjúsági tábor faházai is elérhetőek lesznek a fesztiválozók számára. Ráadásul egy negyedik zenei helyszín is bemutatkozik majd, ahol elsősorban live act-ek, és a Zaj szellemiségéhez passzoló elektronikus zenei előadók tűnnek majd fel.
 
Az első fellépőkre a következő év első hónapjaiban derül majd fény, de a leghűségesebb zajongók már idén beszerezhetik a háromnapos bérletet, méghozzá extra kedvezménnyel: az első 100 bérlet 11.900 forintért talál majd gazdára, ami 6000 forinttal olcsóbb a helyszíni árnál.

Jegyvásárlás