Találd meg a sportod! – Otthon, a nappalidban

Találd meg a sportod! – Otthon, a nappalidban

Április 24-én startol a #BeActive Night.

Európa legnagyobb szabadidősport-eseménysorozata, az Európai Sporthét keretében rendhagyó módon online térben, 2021. április 24-én kerül megrendezésre a #BeActive Night.

 

 

A #BeActive Nightnak köszönhetően az otthonod biztonságában, sokszínű edzésvideókon keresztül ismerkedhetsz meg számtalan különböző mozgásformával. A beactivenight.hu oldalán berendeznek neked egy virtuális lakást, amelynek minden helyiségében más és más edzésforma vár majd. Táncterasz, Fitneszfolyosó, Nagyiszoba, Kihívások alagsora, Harmónia tér, Családi nagyszoba: nézz körbe, és találd meg a neked való sportot! 

 

Miért fogod szeretni a #BeActive Nightot?

 

Azért, mert nem kell elhagynod az otthonodat ahhoz, hogy részt vehess benne. Így a saját nappalidba költöznek be a különböző edzésformák, amelyekről biztonságosan, szakszerű oktatók segítségével tájékozódhatsz. Azért, mert úgy és olyan tempóban edzhetsz, ahogyan neked kényelmes. Mackónadrágban, a legszuperebb edzőcuccban, vizespalackokat használva súlyzónak, a kanapé mellett vagy éppen a kertben: a lényeg, hogy élvezd. Mindez ráadásul ingyenesen áll a rendelkezésedre!

 

Kezdő vagy? Szuper!

 

Az esemény szervezői nem csak profikat várnak, sőt! Itt tényleg az a cél, hogy szórakoztató elfoglaltság váljon a sportolásból. Ráadásul komplex programokat állítottak össze: mivel a bemelegítés és a nyújtás is elengedhetetlen része egy-egy edzésprogramnak, ezekbe is bevezetik a résztvevőket, mégpedig szakszerű videós anyagokkal. 

 

Mi mindent próbálhatsz majd ki?

 

Képzeld el a különböző mozgásformák lehető legszélesebb skáláját! A hiphoptánctól a step aerobikon és gerinctornán át a saját testsúlyos edzésekig és TRX-ig mindent! Hallottál már a gymstickről, a fittballról vagy a kettlebellről? Itt ezekbe is belekóstolhatsz majd, sőt részt vehetsz játékos, családi köredzéseken, medicinlabdás foglalkozásokon és sok más izgalmas sportprogramon! 

 

További információkért látogass el www.beactivenight.hu weboldalra!

 

A program támogatója a Szerencsejáték Zrt.

 

(x)