Judas Priest -

Judas Priest - "Jó esély van egy új lemezre"

Ezt a jövő héten Székesfehérvárott koncertező, brit alap metal intézmény gitárosa, Glenn Tipton nyilatkozta.

Július 28-án a jelenlegi (Gus G.) és az egykori (Zakk Wylde) Ozzy-gitárosok után maga a heavy metal legfontosabb úttörője, a Judas Priest lép a FEZEN Nagyszínpadára! Két minap közzétett interjú alapján leszűrhető, hogy a banda kiváló passzban van, az együttműködés korántsem izzadtságszagú, mindenki jól érzi magát.

Glenn Tipton gitáros szerint minden adott ahhoz, hogy hamarosan új Priest-lemez lásson napvilágot, a zenekar egyetlen alapítótagja, a basszer Ian Hill pedig az általános pozitív hangulatról mesélt:

"Azt hiszem, a játék és a szeretet tart össze minket. Mindannyian szeretjük, amit csinálunk. Ez egyfajta büszeség is, hogy végig tudtuk csinálni ennyi éven át. És addig fogjuk csinálni, ameddig csak bírjuk. Oké, minden turné után felmerül bennünk a nyugdíjba vonulás gondolata. De aztán eltelik néhány hónap és azt érzed, hogy újra készen állsz. Újra viszketnek az ujjaid. Rob (Halford énekes - 63), Glenn (67) és én (63) hamarosan elérjük azt a kort, amikor már képtelenség folytatni, de addig még kiélvezünk minden pillanatot."

Az alábbi videó is igazolja, hogy Halford apó sikolyai még mindig gyilkosak, akárcsak Scott Travis tempói:A Judas Priest sorait jelenleg a kezdektől kitartó Ian Hill, a 74 óta riffgyáros Glenn Tipton az egy évtizedig külön utakat járó Rob Halford és a legendás Painkiller lemez óta dobok mögött ülő Scott Travis mellett a K.K. Downingot 2011 óta pótló Ritchie Faulkner alkotják. Lássuk be, ez utóbbi érkezése azért jelentősen megdobta a Priest kissé fáradó színpadi tevékenységét.