Karrierjének eddigi legnagyobb dobására készül az Aurevoir

Karrierjének eddigi legnagyobb dobására készül az Aurevoir

És egy új videóval teszik fel az i-re a pontot

Fontos nap a mai az Aurevoir. zenekar életében:
megjelent legfrissebb “Diszkó” című videóklipjük és ma jelentették be pályafutásuk eddigi legfontosabb koncertjét: ötödik születésnapját a Budapest Park nagyszínpadán ünnepli a csapat augusztus 26-án.
 
A zsámbéki fiatalok hirtelen sikere mindenkit váratlanul ért - második lemezbemutató koncertjükre egy hónap alatt kelt el minden jegy az Akvárium Klub nagytermébe -, de receptjük ismeretében ez teljesen érthető. A Kárpát-medence szinte valamennyi (magyar-, cigány, balkáni stb.) népzenei hagyományát ötvöző dalaik féktelen lendületet kapnak a nyolc fős, még mindig 25 év átlagéletkorú zenekar energikus, kocsmáktól nagyszínpadokon át mindenhol működőképes megszólalásában. A szóban forgó koncerten készült a Diszkó hangulatos videóklipje, amely jól visszaadja koncertjeik eksztatikus hangulatát.
 
A születésnapi nagykoncertre pályájuk eddigi összegzése mellett számos meglepetéssel készülnek, amelyeket folyamatosan tárnak közönségük elé. A "Diszkó" klipje csak a kezdet, második lemezük (december végén jelent meg a Forduló) összes számához készítenek egy-egy videót, és ezeken kívül is rengeteg szülinapos és nemszülinapos tartalommal készülnek.