KEDVENC-interjú: Hennel Tivadar (Todi)

KEDVENC-interjú: Hennel Tivadar (Todi)

Bűvös kérdések és megannyi válasz – ezúttal a legrock’n’rollabb koncertutak szervezője, a Todi tulajdonosától, Hennel Tivadartól.

Ajánlj egy jó lemezt, amit mostanában sokat pörgetsz!
 
​Az év koncertje nekem a Guns N' Roses​ ​bécsi bulija lesz, ehhez kapcsolódóan került elő valamiért a Chinese Demokracy, ami így sokadik hallgatásra már egészen tetszik.
 
Melyik az az étterem/bisztró/”kajálda”, amit nagyon kedvelsz, gyakran látogatsz? És ugyanez szórakozóhellyel, bárral, kocsmával.
 
​Óbudán találtam egy szuper kávézót, finom kajákat adnak és gyors az internet, szóval simán ott lehet ragadni dolgozni. Flat White, nemrég nyíltak, és a kirakatban hintázó kávézó vendégekről meg fogod ismerni, bár én inkább a limonádéra, gyümölcslére szavazok.
 
Milyen új/jó dolgot találtál a közelmúltban Budapesten?
 
​Az új Robot nyitásának az Akácfa utcában nagyon örülök, ​és remélem, minél hamarabb tele lesz koncertekkel.
 
Ajánlj két-három programot a közeljövőből (lehetőleg Pesten), amin te is tervezel részt venni!
 
​Végre itt a nyár, így spontán bele lehet futni szabadtéri koncertekbe szerte a belvárosban. Ezeken felül király arénabulik is lesznek, a Foo Fighterst például ki nem hagynám! Mi is csinálunk egy klubkoncertet nyár közepén, az INKA-H U2 Tribute zenekart hívtuk el az első Todi's Nightra. Remélem, hagyományteremtő lesz! :)