KEDVENC-interjú: Kocsis Bence

KEDVENC-interjú: Kocsis Bence

Kocsis Bence a Saverne és az alig egy éve alakult Window énekes-dalszerzője, utóbbival lényegében új műfajt csempészett a hazai zenei palettára.

Nálunk, a Rockstar Magazinban is bemutatkoztak korábban. 5 kedvenc kérdésünkre ez alkalommal ő válaszol. 
 
Ajánlj egy jó lemezt, amit mostanában sokat pörgetsz!
 
Jordan Rakei – Wallflower. Londoni neosoul énekes-dalszerző, nagyon inspirál a hangja és a zenei világa is, október 27-én külön kimegyek Berlinbe a koncertje miatt.
 
Melyik az az étterem/ bisztró, amit nagyon kedvelsz, gyakran látogatsz?
 
Kisüzem, főleg ebédidőben vagy délután. Nagyon szeretem a konyhát, és amikor kevesen vannak, sokkal hangulatosabb.
 
Hova jársz szórakozni?
 
Nyáron félig a Pontoonon éltem, heti rendszerességgel tartottunk jam sessionöket, de más koncertek is hozzájöttek még ehhez. Persze koncert ide vagy oda, nyáron a legjobb hely, ahova mehetsz a belvárosban. Ilyen szempontból télre nem is tudok mondani olyan rendszeres opciókat, talán FZM és Rumbi.
 
Milyen új dolgot találtál a közelmúltban Budapesten?
 
Mivel a Blahán lakom, hazabeszélek, de itt nyílt a Typo bár, ami egy showroom és galéria is egyben, a környéken hiánypótló. És nagyon finom a kávé!
 
Ajánlj két-három programot a közeljövőből, amin te is tervezel részt venni!
 
Újra van Hip To The Game szerdánként az Instantban, illetve később majd december 22-én lesz újra a tavaly már nagy sikert aratott „Save the date” buli, a hazai soul-hiphop közeg mini találkozója. Nekünk a Window-val itt volt az első koncertünk, most pedig a „Take what you want” című lemezünket mutatjuk be ott.