Kedvenc interjú

Kedvenc interjú

Lábas Viki

A hazai könnyűzenei térkép talán legüdébb színfoltja a Margaret Island zenekar, élén a bájos, élettel teli, mindig mosolygós Lábas Vikivel. Közel két hete jelent meg új, klippel is ellátott daluk „Hóvirág” címmel, mi azonban most inkább Viki kedvenceire voltunk kíváncsiak. 
 
 
Ajánlj egy jó lemezt, amit mostanában sokat pörgetsz! 
 
James Young – Feel Something
 
 
Melyik az a vendéglátóegység, amit nagyon kedvelsz, gyakran látogatsz?
 
Nagyon szeretem a hangulatos kisebb kávézókat, bisztrókat, pl. a budai Café Flore, a table! boulangerie, Kelet Kávézó, Castro Bistro.
 
Milyen új dolgot találtál a közelmúltban Budapesten?
 
Egy hatalmas trambulinpark a Budafoki úton: a Cyberjump.
 
Ajánlj néhány programot a közeljövőből, amin te is tervezel részt venni!
 
Május 6-án egy számunkra nagyon fontos esemény lesz a Budapest Parkban: Fábián Juli emlékkoncertje. Nagyon tisztelem és szeretem Juli életművét, így mindenképp szeretnék részt venni egy méltó megemlékezésen. Szeretem, amikor a szakma igazán összefog, elismeri a másik munkásságát, és szép emlékként élteti tovább az itt maradtak számára.
 
Április 6-án lesz a Halott Pénz zenekar Aréna show-ja, amire nagyon kíváncsi vagyok, és nagyon örülök, hogy egyre több „fesztiválzenekar” kezd akkora támogató táborral rendelkezni, hogy el merjen menni az Arénába koncertezni.
 
Május 2-ától pedig kezdődnek a Nagy-Szín-Pad Tehetségmutató műsor előválogatói. Nagyon szeretek új, feltörekvő zenekarokat felfedezni, élőben megnézni őket, nagyon inspirál, érdekel a gondolatiságuk és zenei világuk, frissességük. Sokukat meg is szoktuk hívni vendégnek a saját koncertjeinkre. Számomra ez szintén az egymásra való odafigyelésről, önzetlen támogatásról szól, fontos ügynek tartom és hálás vagyok, hogy korábban minket is felkaroltak nagyobb zenekarok.
 
 
 
Rock FM kérdése: Mi a kedvenc rockslágered?