Kedvenc interjú

Kedvenc interjú

Stahl Barbara (Babé Sila)

Babé Sila első lemezét 2016-ban még Barbara Stahl néven adta ki, idén pedig második albuma is megjelent. Nemcsak Budapesten, de New Yorkban és rendszeresen fellép – itt készült legutóbbi videoklipje is, mely múlt hónapban debütált. Barbi zenei világában és megjelenésében is kifinomult – a Rockstar Magazin kedvenc 5 kérdésére adott válaszai más téren is hasonló ízlést tükröznek.
 
Rockstar: Ajánlj egy jó lemezt, amit mostanában sokat pörgetsz! 
 
SZA-CTRL – imádom az egész albumot, oda-vissza. Egyébként ő idén a legtöbb Grammy-jelölést bezsebelő női előadó. Daniel Ceasar – Freudian című albumán is minden dal egy kész csoda!
 
Rockstar: Melyik az az étterem/ bisztró, amit nagyon kedvelsz, gyakran látogatsz?
 
Nagyon szeretem a Konyhát, és a Saóban is imádok enni. Az örök kedvenc budapesti éttermem viszont mindig a Két Szerecsen lesz, eddig még semmi és senki nem tudta letaszítani a trónról!
 
Rockstar: Hova jársz szórakozni?
 
Ha kimozdulok itthonról, szinte mindig a Brody Studiosba visz az utam. Elképesztően jó társaság, atmoszféra, igazi művészközeg! Viszont a jó hangulatú kis bárokat is szeretem, mint a Doblo vagy a Boutiq
 
Rockstar: Milyen új dolgot találtál a közelmúltban Budapesten?
 
Ez vicces, de ami először eszembe jutott, hogy bár ezer éve járok a Lukács fürdőbe, még csak most fedeztem fel a „Szaunavilág” nevű részleget, ahol fantasztikus szaunaszeánszokat szoktak tartani. 
 
Rockstar: Ajánlj két-három programot a közeljövőből, amin te is tervezel részt venni!
 
December 21-én Rufus Wainwright-koncert lesz a Müpában. Odavagyok mindenért, amit ez az ember csinál, szóval mindenképp ott leszek! 
 
Rádió Rock kérdése: Mi a kedvenc rockslágered? 
 
Blink 128 – Miss You, Kings of Leon – Someone Like You. Rock ide vagy oda, ebből a műfajból is mindig a líraibb, finomabb dolgok ragadnak meg nekem.