Ki venne meg egy B opciós üdítőt? - Iceboyz klippremier a Rockstaron

Ki venne meg egy B opciós üdítőt? - Iceboyz klippremier a Rockstaron

Megérkezett a ‘80-as évek hangulatát modern elemekkel kombináló friss popduó, az Iceboyz legújabb klipje. A két alföldi srác Budapesten egy zeneiskolában ismerkedett meg, hasonló zenei ízlésük pedig egészen a közös dalíráshoz sodorta őket. Harmadik videoklipjük, a B opció a Rockstaron debütál.
 
Mindenki érezte biztos magát már az életében B opciónak - ennek hangulatát ragadta meg az Iceboyz negyedik kislemezében, a melankolikus szöveghez kontrasztot állítva egy bulis zenei alappal. 
 
“Egy régi szerelemből merítettem ihletet, ahol elsőnek az illető nekem a b opcióm volt. Amikor rájöttem, hogy többet érzek iránta akkor már késő volt, mert neki meg én lettem a b opciója. Ezt a csalódásomat próbáltam megfogalmazni ebben a trackben” - mesélte Fodor Szabi a dal születéséről. 
 
A Debrecenben és Mikepércsen forgatott klipben a srácok amolyan amerikai kertvárosi két üdítő árusokat játszanak, akik próbálják eladni a szintén B opció márkájú üdítőt, amit senki sem akar megvenni. Frusztráltságukban megisszák az összes üdítőt, és feloldozásképp a mának élve táncolnak. 
 
Nézzétek meg a kisfilmet elsőként, a Rockstar Online-on!
 
Fotó: Pomázi Viktor Sebestyén