Most megtudjuk Azariah titkait, Kiss V. Balázs szemgolyója sokkolta le igazán!

Most megtudjuk Azariah titkait, Kiss V. Balázs szemgolyója sokkolta le igazán!

Azahriah még egy interjújában sem árulta el, mi volt gyerekkori legjobb barátjának a neve, Kiss V . Balázs, bűvész-illuzionista mégis másodpercek alatt rájött, sőt, hetekkel előre posztolt is róla. Nem ez az egyetlen trükk a Backstage Magic első epizódjában - Balázs most induló sorozatában, ahol a hazai zenei élet legismertebb arcait varázsolja el.

Kiss V. Balázs neve már sokaknak ismerősen csenghet, ugyanis rendszeresen járja az országot bűvész show-ival, amiktől mindenkinek tátva marad a szája. Hazánk mellett már számos külföldi ország színpadát megjárta, Angliától, Svédországon át az Arab Emírségekig. Emellett a mai napig a nemzetközi Forma-1 futamok állandó fellépője.
 


A debreceni Nagyerdei Stadionban több mint 20.000 ember figyelte, óriás LED falakon mutatványait, és a Budapest Parkban is tartott már önálló show-t. Balázs a kártyátrükköket épp olyan élvezettel és profizmussal hajtja végre, mint mikor éles tárgyakkal hoz össze meglepő mutatványokat, amikből s Backstage Magic sorozat alatt sem lesz hiány.

A díjnyertes bűvész, illuzionista számára nem ismeretlen a magyar zenész közösség, ugyanis rendszeresen kápráztatja el fesztiválok backstage-eiben a művészeket.
“Innen jött az ötlet” - fogalmazott Balázs - “Otthonosan mozgok a zenészek között, rengeteg zenész barátom van, és arra gondoltam, miért is ne ragadjam ki egy kicsit őket a szürke hétköznapokból, vagy épp szórakoztassam őket a koncertjeikre készülve, mikor akár fél napot is a színpad mögött töltenek a buli előtt.”
Elsőként az ország egyik legkedveltebb előadójával, a nemrég teltházas Aréna koncertet adó Azahriah-val, és Desh-sel kiegészült bandájának bűvészkedett. Balázs három trükköt vitt végig a srácokkal, amikre olyan reakciók érkeztek, hogy azt érdemes lesz videón végigkövetni, és persze figyelni Azi és Desh arcát…
 
 
 

A cikk megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.