Koncertekre, fesztiválokra - még kényelmesebben!

Koncertekre, fesztiválokra - még kényelmesebben!

A koncertekre utazást szervező Todibusz és Magyarország legnagyobb koncertjegy-specialistája, a Ticket Express csapata mostantól együttműködik.

Mérföldkőhöz érkezett a Todibusz: 2015 júliusától a Ticket Express Hungary csapatával közösen dolgozik azon, hogy minél többen eljussanak rangos hazai és külföldi koncertekre, fesztiválokra. Ez a munka a koncertekre, fesztiválokra történő utazás megszervezésén túl kiterjed a közös jegyértékesítésre is. Így a jövőbeli koncertutazásokra való jegyváltás a Todibusz honlapján kívül ezentúl az eventim.hu weboldalán keresztül online, valamint Magyarország számos jegyirodájában, személyesen is lehetőség nyílik.

A Todibusz továbbra is elhivatott abban, hogy a hazánkba el nem látogató elsővonalas zenekarok – például U2, AC/DC, Rolling Stones, Metallica – mellett a kisebb közönséget érdeklő koncertek esetén is lehetőséget nyújtson ​az élmények helyszíni átélésére. A Ticket Express-szel való együttműködé​s eme küldetés teljesítésében nyit meg újabb dimenziókat.

Mint ismeretes, korábban a Ticket Express is szervezett autóbuszos utazásokat külföldi nagykoncertekre, így fordulhatott elő, hogy a 2014. novemberi, bécsi Linkin Park, vagy a 2015. májusi, zeltwegi AC/DC koncertre párhuzamosan a TEX és a Todibusz koncertbuszaival is lehetőség volt eljutni. 

Az együttműködés kiemelt célja az, hogy a koncertre, fesztiválra eljutni szándékozók még teljesebb kiszolgálásban részesüljenek. Ehhez a Todibusz a már megszokott módon biztosítja a fedélzeten a bulihangulatot, a büfét utaskísérővel, a WiFit és természetesen a modern, kényelmes, légkondicionált autóbuszt.