Koncz Zsuzsa a Vasas Könyvtárban!

Koncz Zsuzsa a Vasas Könyvtárban!

Ritkaság, hogy Koncz Zsuzsát nem az Aréna nézőteréről távolról látjuk, hanem szemtől szembe találkozhatunk vele egy klubteremben. Nem dalban szól majd a közönséghez a Vasas Könyvtár rendezvényén, hanem prózában. A beszélgetést a művésznő életrajzi könyve inspirálta.
 
Az esemény apropóját a Kossuth-díjas énekes közelmúltban megjelent Te szeress legalább! című remix albuma adja. A zenei újraszerkesztés jóvoltából Koncz Zsuzsa korabeli hangjának felhasználásával új hangszereléssel csendülnek fel régi kedvenc dallamok, mint az 1962. évi Ki Mit Tud versenydala, a Gézengúz, amelyet 16 évesen Gergely Ágival adtak elő, vagy a Szőke Anni balladája az Ezek a fiatalok című filmből.
 
De eredeti hangfelvételek felhasználásával új duettek is születtek. Például Halász Judittal együtt énekelik az Állatkerti útmutatót. Művészvendégét pályafutásról és az új albumról egyaránt kérdezi Mátraházi Zsuzsa.
 
Időpont: 2022. november 8. 18:00 óra
A rendezvény helyszíne: 1086 Budapest Magdolna utca 5-7.
A terem korlátozott befogadóképességű, ezért kérjük, regisztráljanak a programra a Vasas Könyvtár e-mail-címére küldött emailükkel: konyvtar@vasasok.hu
A belépődíj 500 forint
 
 
Megköszönjük, ha a résztvevők egészségének védelmében maszkot viselnek.
A műsorváltozás jogát fenntartják a szervezők.