Kortárs lenyomat

Kortárs lenyomat

Közeledik a Kaukázus kislemez

Alig 5 hónappal az új,  KpOp című nagylemeze után, a tatabányai gyökerű Kaukázus zenekar 3 új dallal kedveskedik az arra nagyon is érdemes, finomfülű és érző szívű közönségének. A tagcserék és a zenekari struktúra átalakitása után az együttes új lemeze a rajongók szerint egy nagyon szerencsés visszakanyarodás a gyökerekhez, ami ebben az esetben Jamie Olivért megszégyenítő lendületes bátorság a zenei stilusok és érzékeny tartalmak összekeverésének.
 
 
A decemberi budapesti  ( A38 hajó) lemezbemutató  koncertet országos turné követte, szerencsésen bejártunk közel 20 állomást, kaptunk hideget meleget, de a legfontosabb bizalmat és érdeklődő, szeretet teljes közönséget is! A turnénak még nincsen vége egészen májusig tart, aztán következnek a fesztivál fellépések.
 
A Hajnali fény cimű 3 dalos kislemez ízig vérig Kárpát medencei kortárs lenyomat, hiszen a 3 dalszöveg Erdélyben és a Magas Tátrában készült, a zenei alap Visegrádon és Zalaszentgrótón, míg a végleges keverés a budapesti Tom-Tom stúdióban.
 
A zenekar fél és teljesen hivatalos online felületeire is kikerülő dalok, tartalmilag nagyon gyors áttekintések, egy pillanat alatt átvillanó gondolatok, terhek, következtetések és a jövő felé támasztott remények.
 
Műanyag szívószálák az erdők helyén, sok tonna kukában dobott étel és egyszerre éhező emberek, a hosszútávú egoizmus és a pillanat alatt szétfolyó idő mind egyszerre valós és érvényes filozófiai  és gyakorlati kérdések.
 
A dalok címei  is sejtetik hogy mélyre megyünk: Choice, Hajnali fény, Molekula
 
 
 
A kislemezt még idén novemberben egy új nagylemez is követi, amiről egyelőre csak annyit árulhatunk el,  hogy nagyon nem lesz megúszós, sőt! 
 

Helyszín

Jegyvásárlás